Ποιον στηρίζει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.;

Το… κρυφτούλι με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην πόλη μας συνεχίζεται. Οι «κρυφές» συναντήσεις συνεχίζονται. Και λέμε κρυφές, γιατί δεν εκδίδονται δελτία τύπου, από τα λαλίστατα κατά τα άλλα γραφεία τύπου των κομμάτων ή των συνδυασμών στην πόλη μας.

Πρέπει να ψάχνει κανένας στα προσωπικά προφίλ διαφόρων υποψηφίων για να ανακαλύψει ποιος βουλευτής ή άλλος παράγοντας κόμματος στηρίζει ποιον τοπικό υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές.

Τελευταίο επεισόδιο η επίσκεψη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, στην πόλη μας. Ήρθε, μίλησε σε εκδήλωση υποψήφιου βουλευτή, απέφυγε να φωτογραφηθεί πολύ και έφυγε. Η είδηση είναι ότι η εκδήλωση έγινε σε γνωστή ταβέρνα υποψηφίου με τον συνδυασμό Βούρου, παρόντες ήταν κι άλλοι υποψήφιοι του ίδιου συνδυασμού (και όχι μόνο νεοδημοκρατικής κομματικής προέλευσης), ενώ ακούστηκε ότι έκανε ένα πέρασμα από εκεί και ο ίδιος ο Γιάννης Βούρος.

Πάντως ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που… εξασφάλισε φωτογραφία με τον αντιπρόεδρο ήταν ο Χρήστος Κοπελούσος.

Η επίσκεψη έχει ήδη ανοίξει συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι νεοδημοκράτες υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών αντιλαμβάνονται ότι η ηγεσία της ΝΔ μετατοπίζει το βάρος της στον εκλεκτό των επιχειρηματικών συμφερόντων στην πόλη μας. Για την ώρα πάντως οι προεκλογικές συναντήσεις των κομματικών στελεχών γίνονται εν κρυπτώ και άνευ αρχών, όπως ήδη έχουμε σημειώσει.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. ΑΡΧΙΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΑΗΔΟΝΑΣ Ο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *