Ο Κανταρέλης κατά της χρηματοδότησης έργων από το Πράσινο Ταμείο!

Την αποδοχή της χρηματοδότησης ύψους 188.445 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την δημιουργία κοινόχρηστου χώρου στο Τουραλί και την ανάπλαση της πλατείας Αγίας Μαρίνας συζήτησε το αποψινό (17/4) Δημοτικό Συμβούλιο εκτός Ημερήσιας Διάταξης. Κι όμως βρέθηκε σύμβουλος της αντιπολίτευσης και επίδοξος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Βούρου, ο οποίος αρνήθηκε να υπερψηφίσει τη συζήτηση του θέματος, ενώ τοποθετήθηκε εξ αρχής κατά της χρηματοδότησης.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κανταρέλη, ο οποίος μετά από μακρόχρονη αποχή του από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τελευταία έχει επανακάμψει. Σύμφωνα με ένα σκεπτικό – ντροπή για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα, ο ίδιος θεώρησε την χρηματοδότηση προεκλογική (!) και αρνήθηκε να συζητηθεί, αδιαφορώντας αν έτσι η πόλη στερείται δυο απαραίτητων έργων υποδομής.

Το πρωτοφανές αυτό επιχείρημα δεν κάμφθηκε, ούτε όταν του εξηγήθηκε το οφθαλμοφανές, ότι αυτό το έργο θα υλοποιήσει πιθανότατα η επόμενη δημοτική αρχή. Μετά από το… σφυροκόπημα που δέχτηκε από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, στην ψηφοφορία αρκέστηκε να ψηφίσει «παρών», αποδεικνύοντας την μικροκομματική αντίληψη που πρεσβεύει.

Σημειωτέον ότι η απόφαση ένταξης του έργου σε χρηματοδότηση ελήφθη στις 9 Απριλίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, οπότε η μοναδική δυνατότητα υλοποίησης ήταν να συζητηθεί και να αποφασισθεί στο παρόν -τελευταίο πριν την επίσημη προεκλογική περίοδο- Δημοτικό Συμβούλιο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Αν έχει σε κάτι δίκιο ο Γρετζελιάς, γι αυτές τις εκλογές, είναι αυτό που λέει σχεδόν μονότονα ότι θα είναι «ο θάνατος των παραγόντων», ασχέτως αν και ο ίδιος (θα μπορούσε να πει κανείς) ότι… αυτοτρολάρεται, καθώς λειτούργησε σε δύο παρατάξεις ως παράγοντας.

    Επιφυλάσσομαι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να σχολιάσω ξανά, ξημερώματα Δευτέρας, μετά την Ά Κυριακή των τοπικών εκλογών (καλά να ´μαστε) με καταμετρημένους τους σταυρούς.

    Εκεί να δείτε γλέντια… !

    Υγιαίνετε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *