Με αισιοδοξία στη μάχη η Δύναμη Πολιτών – τους 50 πρώτους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Άρης Βασιλόπουλος

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η εκδήλωση – παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης και των πρώτων πενήντα υποψηφίων της Δύναμης Πολιτών. Η αίθουσα του ΠΠΙΕΔ γέμισε ασφυκτικά με ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, την Κυριακή 7 Απριλίου, το πρωί.

Σε μια μεστή ομιλία ο Άρης Βασιλόπουλος παρουσίασε συνοπτικά το έργο της δημοτικής αρχής, επικεντρώνοντας στις βασικές κατευθύνσεις της πολιτικής της, και έθεσε το βασικό δίλημμα των δημοτικών εκλογών:
«το αν δηλαδή η πόλη αυτή θα παραμείνει στα χέρια των κατοίκων της, αν ο σχεδιασμός θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους ή θα περάσει σε άλλα χέρια που εξυπηρετούν αλλότριους σχεδιασμούς».

Την εκδήλωση παρουσίασε το νεώτερο μέλος του ψηφοδελτίου της παράταξης, η τελειόφοιτη του Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας Εύα Σταυροπούλου. Χαρακτηριστικό της συνέχειας που παρουσιάζει η αυτοδιοικητική αριστερά στην πόλη μας, αν σκεφτούμε ότι στο ίδιο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και ο παλαιότερος δημοτικός σύμβουλος, ο Τάκης Ταβλαρίδης, πρώην σύμβουλος της διοίκησης Σταματιάδη.

Εύα Σταυροπούλου

Ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από τη διεύρυνση με στελέχη που συμπορεύθηκαν με τη δημοτική αρχή και συναντήθηκαν στη διάρκεια αυτής της θητείας. Όπως είπε, χαιρετίζοντας την εκδήλωση η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπροστά με ευθύνη και αλληλεγγύη» Βάσω Αγαγιώτου, η συνεργασία αυτή χτίστηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και απηχεί τους κοινούς προσανατολισμούς, στόχους και αξίες που συνδέουν τις δυο παρατάξεις. Παρών στη μάχη μέσα από τις γραμμές της Δύναμης Πολιτών ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ντάτσης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο «δεν είναι τυχαία», αφού συμπίπτουν όσα εκπροσωπεί με αυτή την παράταξη.

Δίπλα στον δήμαρχο βρέθηκαν τα βασικά στελέχη της διοίκησης, οι οποίοι έκαναν σύντομες αναφορές στο έργο που έχει γίνει ανά τομέα: η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Χαραμαρά και οι αντιδήμαρχοι – εντεταλμένοι σύμβουλοι Γιάννης Καλαμπόκης, Νίκος Ανανιάδης, Ευτυχία Παπαλουκά, Θεόδωρος Μανωλεδάκης, Γιώργος Ανεμογιάννης και Κώστας Χατζηγεωργίου.

Με σύνθημα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με εμπειρία και όραμα για να αλλάξουμε την πόλη, ο Άρης Βασιλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Εμείς επειδή ακριβώς έχουμε θέσεις, έχουμε παρελθόν που δεν κρύβουμε θα δώσουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα για την πόλη και τους κατοίκους της χωρίς να ακολουθήσουμε ολισθηρές ατραπούς. Σε αυτόν τον αγώνα συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους έχουμε την κοινωνία, όλους τους έντιμους και δημοκρατικούς πολίτες, τον κόσμο της εργασίας, της βιοπάλης, τους αυτοαπασχολούμένους, τους νέους. Προφανώς και δεν είμαστε αυτοί που κατέχουν όλη την αλήθεια. Σίγουρα όμως βάζουμε τα συμφέροντα της πόλης πάνω από κάθε άλλο συμφέρον, και σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους ανθρώπους και άλλους συνδυασμούς, στα πλαίσια μίας προγραμματικής σύγκλισης με ανοιχτά χαρτιά, στην κοινωνία και όχι σε κλειστά γραφεία και με ανταλλάγματα».

Και κατέληξε: «Καλούμε όλους και όλες να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για το μέλλον της πόλης μας με αξιοπρέπεια, με αισιοδοξία και με πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για μια νίκη όχι μόνο δικιά μας, αλλά ολόκληρης της πόλης».

Αίσθηση προκάλεσαν τα ονόματα των πρώτων 50 υποψηφίων της παράταξης, τους οποίους παρουσίασε έναν -έναν ο Άρης Βασιλόπουλος. Η σύνθεση των ονομάτων αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ανανέωση με ανθρώπους οι οποίοι συναντήθηκαν και συμπορεύτηκαν με τη δημοτική αρχή στη διάρκεια αυτής της θητείας. Είναι μια συνάντηση εκπροσώπων της νέας γενιάς, ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μέσα από φορείς και συλλογικότητες, εθελοντών που πλαισίωσαν τα χρόνια αυτά κοινωνικές δράσεις και δομές και πρωτοβουλίες στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών με διαφορετικές αφετηρίες, ανθρώπων από όλες τις γειτονιές τη Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι πρώτοι 50 υποψήφιοι

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΓραφίστρια
2 ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Τεχνίτης Αλουμινίου
3 ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Πτυχιούχος Παντείου Παν.
4 ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΈμπορος-Εισαγωγέας
5 ΒΑΡΣΑΜΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
(ΕΦΗ)
Λογίστρια
6ΓΕΡΑΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣυνταξιούχος
7ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΟικιακά
8ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Συνταξιούχος
9 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΟικονομολόγος
10 ΓΚΑΜΑΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗΙατρός – Πλαστ. Χειρουργός
11ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Στέλεχος Πωλήσεων
12 ΔΙΓΚΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Ζωγράφος – Συγγραφέας
13ΕΙΚΟΣΠΕΝΤΑΚΗ ΑΓΛΑΪΑ Βοηθός Φαρμακοποιού
14ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΝΑΗ Οικονομολόγος
15ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αρχιτέκτονας
16 ΚΑΛΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Λογοθεραπευτής
17 ΚΑΠΟΥΑ –
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΚΩΝ/ΝΑ Βιολόγος -Καθηγήτρια
18 ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΤεχνικός Τηλεπικοινωνιών
19 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δημοσιογράφος
20 ΚΟΚΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Πτυχιούχος Φιλοσοφικής
21 ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Συντ. Υπ. Πολιτισμού
22 ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
23 ΚΥΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ
-ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ
(ΧΡΥΣΑ)
Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Λογιστικής
24ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ Δημόσιος Υπάλληλος
25ΛΕΜΟΝΤΖΟ-
ΓΛΟΥ
ΗΛΙΑΣ Πτυχιούχος Παντείου Παν.
26ΛΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Φοιτήτρια
27 ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός
28 ΜΠΑΒΕΑ ΜΑΤΘΙΤΣΑ (ΜΑΘΗ) Συμβολαιογράφος
29 ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Συνταξιούχος ΟΤΕ
30 ΝΤΑΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Ιατρός
31 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Τεχνικός Επικοινωνιών
32 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ Πρ. Υπάλ. Olympic Catering
33 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ελεύθερος Επαγγελματίας
34 ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Καθηγητής
35 ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑ Πτυχιούχος Φιλοσοφικής
36 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ Λογίστρια
37 ΡΕΓΓΑΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ Μηχανικός Τεχνολ. Εφαρμογών
38 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Λογιστής
39 ΣΚΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Προϊστάμενος ΙΚΑ
40 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ Τελειόφοιτος Λυκείου
41 ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
42 ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ Μηχανικός Αεροσκαφών
43 ΤΣΕΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ Συνταξιούχος ΥΠΕΧΩΔΕ
44 ΤΣΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ Βρεφονηπιοκόμος
45 ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Μαθηματικός
46 ΧΑΡΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Συγγραφέας
47 ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Μαθηματικός
48 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ Σκηνοθέτης – Δάσκαλος Υποκριτικής
49 ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Υπάλληλος ΟΤΕ
50 ΧΩΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Στέλεχος Επιχείρησης
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Με αισιοδοξία… Ότι ο δημοκρατικός λαός της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ξέρει τι πρέπει να πράξει και τι να μην πράξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *