Με κέφι και παιχνίδι, γιορτάστηκε η ανακαίνιση της παιδικής χαράς στη Φλέμινγκ

Σε κλίμα χαράς, παιχνιδιού και ανεμελιάς από τους μικρούς μας φίλους, γιορτάστηκε η επαναλειτουργία της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην οδό Φλέμινγκ, μετά από πλήρη ανακαίνισή της. Είναι μια από τις πολλές παιδικές χαρές που ανακαινίζονται πάλι αυτή την περίοδο. Τον τόνο στην εκδήλωση, η οποία έγινε στα πλαίσια της δράσης «γνωρίζουμε τη γειτονιά μας», έδωσαν οι μαθητές της τρίτης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας. Στην είσοδο της παιδικής χαράς, υπήρχε ένας επιβλητικός και χαρούμενος ξυλοπόδαρος, ο οποίος φορούσε μία ξεχωριστή στολή, και υποδεχόταν τα παιδιά, τα οποία διασκέδαζαν με τα αστεία πειράγματά του.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια εντυπωσιακή παράσταση με 2 εμψυχωτές (animateur) οι οποίοι διασκέδασαν  τα παιδιά με παιχνίδια που συνδυάζουν τις τέχνες του ταχυδακτυλουργού, του ζογκλέρ και του μίμου. Μια χαρούμενη ξυλοπόδαρος, υποδεχόταν τα παιδιά στην παιδική χαρά διασκεδάζοντας τα με τα αστεία πειράγματά της ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης που είχε μουσική επένδυση με χαρούμενα τραγούδιααπό ηχολήπτη(dj).

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν χυμοί, νερά και μπαλόνια κατασκευής σε όλα τα παιδιά.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ευτυχία Παπαλουκά, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Χατζηγεωργίου, και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πρασίνου, Θεόδωρος Μανωλεδάκης. Επίσης, παρευρέθηκε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Χαραμαρά. 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *