Συνέδριο πολιτών για τη διαχείριση των απορριμμάτων στις 13 & 14 Απριλίου

Συνέδριο με τίτλο No time to Waste διοργανώνουν το Περιβαλλοντικό Δίκτυο Αθήνας και το Δυτικό Μέτωπο. Είναι ένα Συνέδριο Πολιτών, όπως το ονομάζουν, για τα αδιέξοδα και τις λύσεις στη διαχείριησ των απορριμμάτων. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου, στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Η κρίση στη διαχείριση των απορριμμάτων, παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, ιδιαίτερα στην Αττική με το ΧΥΤΑ Φυλής να εξαντλείται εντός του 2019. Η χώρα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ε.Ε. σε σχέση με την πρόληψη και την ανακύκλωση. Τι φταίει; Τι εμποδίζει την προώθηση μιας λύσης περιβαλλοντικά ορθής και κοινωνικά δίκαιης;
Δεν είμαστε ειδικοί, είμαστε όμως αυτοί που πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία! Συλλογικότητες και ενεργοί πολίτες συναντιόμαστε για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις, πληροφορίες και απόψεις για το πρόβλημα. Να διαμορφώσουμε προτάσεις και αιτήματα απέναντι σε ένα θέμα που μας αφορά όλους, αφού όλοι παράγουμε απορρίμματα και όλοι πληρώνουμε για τη διαχείρισή τους.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *