Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την πόλη μας

Έξι υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους έχουμε καταγράψει μέχρι σήμερα από την πόλη μας. Οι υποψήφιοι αυτοί βρίσκονται σε τέσσερις συνδυασμούς και είναι οι εξής:

Η Μαργαριτοπούλου Μαίρη, Πολιτικός Επιστήμων, πρώην Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας και ο Μπαμπάκος Δημήτρης, συνταξιούχος κατεβαίνουν υποψήφιοι Κεντρικού Τομέα με το συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου (εικονίζονται στην φωτογραφία από την κατάθεση στεφάνου στην πόλη μας την 25η Μαρτίου πλαισιώνοντας τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας).

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου και η Σοφία Αλυμάρα, οφθαλμίατρος είναι υποψήφιοι Κεντρικού Τομέα στο συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αυτοδιοίκηση, του Γιώργου Πατούλη.

Η Περσεφόνη Περιστέρη, υπάλληλος ΟΑΕΕ, είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής.

Τέλος ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης, καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας, είναι υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *