Προοδευτική συμμαχία – του Κώστα Χωρινού

Γράφει ο Κώστας Χωρινός

Στην Ελλάδα των μνημονίων, η ασφυκτική πίεση και οι εκβιασμοί που ασκούνται είναι γνωστό ότι προέρχονται από συντηρητικές δυνάμεις του εξωτερικού (ΔΝΤ,EKT) με όρους ακραίου φιλελευθερισμού. Εξωθεσμικοί, με ξεκάθαρη πλέον αντιδημοκρατική αντίληψη, μεταμορφώνονται σε μια ακραία δεξιά και επικίνδυνη επιχείρηση.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα διοίκησης της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να αναχαιτίσουμε αυτές τις υπόγειες δυνάμεις.

Σε τοπικό επίπεδο η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ανταποκρίνεται στο αίτημα της κοινωνίας για ενότητα της Κεντροαριστεράς. Αποτελεί συγχρόνως ένα σημαντικό βήμα για την ανασυγκρότηση και την ανανέωση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου όλων των φορέων και των ενεργών πολιτών που θέλουν να ανασυγκροτήσουν την Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα με πυξίδα το συμφέρον των δυο πόλεων.

Μικροκομματικά, επιχειρηματικά ή οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν.

Η αρχή έχει γίνει και ήρθε η ώρα η προοδευτική συμμαχία που αναζητείται να εκφραστεί στο ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και των συμμάχων της, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Κώστας Χωρινός

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *