Γιατί κύριε Βούρο; – του Ανδρέα Γεωργιόπουλου

Γράφει ο Ανδρέας Γεωργιόπουλος

Με μεγάλη έκπληξη έμαθα ότι ο κύριος Βούρος κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Και η έκπληξή μου έγκειται στο ότι ο κύριος Βούρος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα δημοτικά προβλήματα της περιοχής και ασφαλώς δεν έχει στοιχειώδη γνώση. Εξάλλου δεν έχει πατήσει το πόδι του ποτέ σε δημοτικό συμβούλιο, για να ακούσει έστω και ένα πρόβλημα.

Και το ερώτημα έρχεται από μόνο του. Γιατί κύριε Βούρο, όταν οι ορδές των τραμπούκων έβριζαν – εκβίαζαν – τρομοκρατούσαν ακόμα και χειροδικούσαν, όχι μόνο εναντίον του Δημάρχου ή των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και εναντίον των κατοίκων της πόλης, έχοντας μετατρέψει την πόλη μας σαν τη χειρότερη γειτονιά της… Κολομβίας, εσείς κύριε Βούρο γιατί δεν βγάλατε ούτε μια ανακοίνωση για να καταδικάσετε αυτές τις βαρβαρότητες;

Επειδή δεν πρόκειται να απαντήσετε εσείς, θα σας πω εγώ τους λόγους. Γιατί αυτοί που έβαλαν τις ορδές των τραμπούκων να τρομοκρατούν τους πάντες, αυτοί τοποθέτησαν και εσάς κύριε Βούρο στη θέση του υποψηφίου. Όχι για να λύσουν τα προβλήματα της περιοχής, αλλά για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά τους, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όμως για να γίνουν όλα αυτά κύριε Βούρο, πρέπει να περάσετε από την κρίση του λαού της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Και ο λαός της πόλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στην τρομοκρατία, στην επιβουλή του άλσους και του δημόσιου χώρου και στα μεγάλα συμφέροντα από τη μια πλευρά και από την άλλη την αλληλεγγύη, την προοδευτική πολιτική, την κοινωνική πολιτική και την ηρεμία της περιοχής. Και αυτά μπορεί να τα εξασφαλίσει μόνον η Δύναμη Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Βασιλόπουλο.

Ο λαός ας διαλέξει τι θέλει.

Ανδρέας Γεωργιόπουλος

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *