Στο Γηροκομείο Αθηνών η Χορωδία του Δήμου

Από γραφείο τύπου του Δήμου λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου που αφορά την επίσκεψη της Χορωδίας του Δήμου στο Γηροκομείο Αθηνών:

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, η Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Αθηνών. Η επίσκεψη-εκδήλωση αυτή οργανώθηκε με πρωτοβουλία της, στα πλαίσια των διαφορετικών κάθε χρόνο κοινωνικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί (π.χ. η προηγούμενη στο Κέντρο Κράτησης Νέων Αυλώνα, αφιέρωμα στην ημέρα Μετανάστη, κλπ). Γιατί:

Σκοπός της Χορωδίας μας είναι όχι μόνο να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου και των πολιτιστικών συλλόγων του, αλλά να παρέχει και κάποιο Κοινωνικού περιεχομένου έργο, σε Κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη την στήριξή μας με διάφορους τρόπους.    

Τα μέλη της Χορωδίας μας, υποδέχθηκαν με πολλή αγάπη οι τρόφιμοι του Γηροκομείου, αλλά και οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών υπηρεσιών του Ιδρύματος Κες: Γιαννακούλια Κωνσταντίνα και Χαραλαμποπούλου Όλγα, όπως και όλο το προσωπικό, το οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Συγκινητικές στιγμές ξετυλίχτηκαν όταν οι τρόφιμοι και τα μέλη της Χορωδίας μας από κοινού τραγουδούσαν, αλλά και χόρευαν στους ρυθμούς ωραίων τραγουδιών που η Μαέστρος μας Κα Μαρία Κάτσαρη  με το πιάνο της πρόσφερε!  Η εικόνα αυτή θα μείνει έντονα  αποτυπωμένη στη μνήμη μας, μαζί με την ηθική ικανοποίηση, ότι κάτι, έστω και λίγο προσφέραμε σε αυτούς τους απόμαχους της ζωής που για κάποιους, αλλά διαφορετικούς λόγους ο καθένας βρίσκεται εκεί….

Μετά από το ομόφωνο αίτημα τροφίμων και προσωπικού να ξαναβρεθούμε στο χώρο τους, αλλά και την υπόσχεσή μας ότι θα το υλοποιήσουμε, αποχωρήσαμε κρατώντας βαθιά μέσα μας, έντονες γλυκόπικρες γεύσεις!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *