Γιατί κρύβει ο Γ. Βούρος ότι ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;

Μια σημαντική έλλειψη παρατηρήσαμε στο φυλλάδιο που διανέμει ο συνδυασμός Πολιτών Πολιτεία. Από το αναλυτικό βιογραφικό του επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννη Βούρου, απουσιάζει ένα σημαντικό στοιχείο. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι διετέλεσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Κι όμως δεν πρόκειται για μια τυχαία παράλειψη, λόγω… χώρου ίσως. Αφού αναφέρει ακόμη και δευτερεύοντα στοιχεία, όπως π.χ. ότι είναι… υποστηρικτής της WWF και της Greenpeace. Νομίζουμε ότι η ιδιότητα του βουλευτή για κάποιον που επιλέγει να ασχοληθεί με τα κοινά είναι κορυφαία. Άλλωστε ο ίδιος όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, είχε φροντίσει να συναντηθεί με την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, τον… κληρονόμο του ΠΑΣΟΚ, και να αποσπάσει το χρίσμα με τον πιο επίσημο τρόπο.

Άραγε γιατί αποφεύγει να αναφέρει τη βουλευτική του θητεία; Μήπως θεωρεί ότι του προσδίδει αρνητική φόρτιση; Μήπως μέτρησε ότι κάποιες δηλώσεις, όπως τα… ζάρια που έπαιζε ψηφίζοντας μνημόνια, αντί να του φέρουν ψήφους μπορεί και να του πάρουν; Ή υπάρχουν τριβές με τα μέλη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας που έχει συγκεντρώσει στο συνδυασμό του;

Δεν κρύβουμε ότι την ερώτηση αυτή την ακούσαμε και από οπαδούς του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ. Να περιμένουμε κάποια απάντηση;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. Χίλιες φορές το συριζαίο Βασιλόπουλο παρά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Χίλιες φορές Βασιλόπουλο παρά Τομπούλογλου και σία. Αφού η ΝΔ σέρνεται πίσω από αυτούς τους δύο και δεν κατεβάζει κάτι σοβαρότερο ας πληρώσει τις επιλογές της. Στο κάτω κάτω δεν πήγε κι άσχημα αυτή η πενταετία.

  2. Γιατί νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
    Γι ´ αυτό προσπαθεί να το κρύψει.
    Στο χωριό μου αυτό το λένε κουτοπονηριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *