Απόντες στα συμβούλια – παρόντες στο πλευρό των επιχειρηματικών συμφερόντων

Την απόφασή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος στο πλευρό του Γιάννη Βούρου ανακοίνωσε ο Λευτέρης Πλάτανος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και μήνες. Ο Λευτέρης Πλάτανος στις εκλογές του 2014 είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του Γ. Αράπογλου.

Η συμμετοχή του Λ. Πλάτανου συμπληρώνει τον κατάλογο των δημοτικών συμβούλων αυτής της περιόδου που στρατεύονται στο πλευρό του Γ. Βούρου, μετά τους Δ. Κανταρέλη και Λ. Γεωργαμλή. Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών η συστηματική απουσία τους από τα αιρετά όργανα στα οποία είχαν εκλεγεί με την ψήφο των δημοτών. Ένα μικρό δείγμα μας δίνει μια μικρή αναζήτηση στα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων του 2018, όπως είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου: Από τις 22 συνεδριάσεις που καταγράψαμε ο κ. Κανταρέλης… διέπρεψε με μόνο 4 παρουσίες και οι κύριοι Πλάτανος και Γεωργαμλής ισοφάρισαν με 7 παρουσίες έκαστος. Και φυσικά δεν μιλάμε για… πλήρεις παρουσίες, αφού τις περισσότερες φορές η παρουσία τους ήταν σε ένα μικρό μέρος των θεμάτων.

Είναι φανερό ότι με την… εμπειρία που έχουν αποκομίσει από την ελλιπή συμμετοχή τους στα δημοτικά δρώμενα, έχουν… πολλά να προσφέρουν στη χάραξη προγράμματος από το συνδυασμό που κατάρτισαν τα επιχειρηματικά συμφέροντα για να διεκδικήσουν τη δημοτική αρχή.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *