Άρης Βασιλόπουλος: Το πρόβλημα είναι αυτό που εκφράζει ο Χάρης Τομπούλογλου

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος διατυπώνει τη θέση του για την υποψηφιότητα Χάρη Τομπούλογλου και αυτό που εκφράζει στην κοινωνία:

Μου ζητούν διάφοροι φίλοι και γνωστοί να πάρω θέση για την υποψηφιότητα για το Δήμο του γνωστού ανά το πανελλήνιο Χάρη Τομπούλογλου. 
Το πρόβλημα για μένα δεν είναι κυρίως ο ίδιος ο Τομπούλογλου ως πρόσωπο, αλλά αυτό που εκφράζει. Ότι μπορεί κανείς να δωροδοκείται και να εκβιάζει (οριστική καταδίκη), αλλά να ρίχνει λάσπη σε όλους τους άλλους για να περάσει το μήνυμα ότι «όλοι ίδιοι είμαστε».
Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να προβάλλει τις άκρες του σε όλον τον κρατικό μηχανισμό και τη Νέα Δημοκρατία (αλήθεια, ο κύριος Τομπούλογλου δεν είχε διαγραφεί το 2013;;;) και να βρίσκει υποψήφιους να τον στηρίξουν. Το πρόβλημα είναι τέλος η σιωπή της πλειοψηφίας των υποψηφίων δημάρχων και των ΜΜΕ μήπως χρειαστούν τα «ψηφαλάκια» του για το δεύτερο γύρο ή μπας και εξασφαλίσουν κάποια εύνοια.
Το πρόβλημα εν τέλει είναι ο μιθριδατισμός στον οποίο έχει οδηγηθεί ένα τμήμα της κοινωνίας από εκπροσώπους ενός χρεοκοπημένου συστήματος εξουσίας, όπου όλα αυτά φαίνονται κανονικά.
Ε, όχι. Δεν είναι…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 Σχόλια

  1. Χάρης Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος . Ο πιο ακραίος φιλελές που «το παίζει» μάλιστα και αντιμνημονιακός! (Το αφήγημά του είναι ότι ήθελε να αλλάξει η τρόϊκα τις διοικήσεις των νοσοκομείων και γι’ αυτό… του τη στήσανε).
    Πόσους φιλελέδες (κρυφούς και φανερούς) ν’ αντέξει αυτή η πόλη; Τομπούλογλου, Κοπελούσος, Βούρος, Γρετζελιάς, Κωνσταντινίδης.

  2. Πρόβλημα είναι και ο δήθεν και εντελώς fake τσακωμός του με τον στενότατο συνεργάτη του, που υποτίθεται ότι στηρίζει άλλη ιδεολογικά συγγενή παράταξη, διότι υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *