Καμία σύνδεση του αντιπλημμυρικού έργου της Σκρα με τον Ποδονίφτη

Κατηγορηματικά απαντά ο Δήμος σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Χάρη Τομπούλογλου με την οποία γίνεται σύνδεση του αντιπλημμυρικού έργου της οδού Σκρα με τη σχεδιαζόμενη τσιμεντοποίηση του Ποδονίφτη:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χ. Τομπούλογλου και η παράταξή του, δανείστηκαν ένα δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία υιοθετούν την άποψη ότι η Περιφέρεια εκβιάζει να μην γίνουν προσφυγές κατά του έργου της τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη, συνδέοντας το με το αντιπλημμυρικό της Σκρα. Ρωτούν την δημοτική αρχή γιατί δεν ενημέρωσε τους πολίτες, γιατί «έσκυψε το κεφάλι» και τι θα γίνει με το έργο της Σκρα.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για όσους επιμένουν να μην διαβάζουν ούτε καν τα δελτία τύπου καθώς και για όσους αγνοούν στοιχειώδεις διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης ότι:

1. Ο Δήμος έχει ήδη προσφύγει κατά της τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας

2. Το έργο της Σκρα έχει ήδη δημοπρατηθεί

3. Τίποτε νέο δεν προέκυψε πέρα από το γεγονός ότι η Περιφέρεια αντί να χρηματοδοτήσει τα έργα από τον δικό της προϋπολογισμό τα μετέφερε μαζί με άλλα σε χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ, γεγονός που ουδόλως απασχολεί τον Δήμο, τους δημότες, την πορεία των έργων και τις τυχόν ενστάσεις.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *