Την ανυπόστατη είδηση του «Κόσμου» υιοθετεί ο Χ. Τομπούλογλου

Είχαμε ήδη δημοσιεύσει σχόλιο για δημοσίευμα του «Κόσμου της Νέας Φιλαδέλφειας» όταν λάβαμε από το συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου «Η πόλη της Καρδιάς μας» δελτίο τύπου, το οποίο υιοθετεί ως δεδομένα όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται το παραπάνω δημοσίευμα και θέτει τα εξής ερωτήματα:

«Τέλος, μιας και μάλλον κανείς από τη Δημοτική αρχή δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους παρά μόνο μείναμε στα προεκλογικά πανηγύρια για την έναρξη των έργων και για τις «λύσεις που δίνει η Διοίκηση», κάνουμε εμείς την ερώτηση στον κ. Βασιλόπουλο και τον καλούμε να πει στους πολίτες γιατί δεν μιλάει για τον εκβιασμό της κ. Ρένας Δούρου; Τι θα γίνει με τη Σκρα; Μήπως η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του επιτάσσει τη σιωπή και το σκύψιμο του κεφαλιού;»

Είναι φανερό ότι ο Χ. Τομπούλογλου προσπαθεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά κάθε αρνητική τοποθέτηση κατά της δημοτικής αρχής. Επιδεικνύει όμως ασυγχώρητη έλλειψη ενημέρωσης, όταν ρωτά «τι θα γίνει με τη Σκρα», ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί και έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος του έργου.

Υ.Γ. Φαίνεται ότι η… καρδιά του Χ. Τομπούλογλου χωρά όλο τον… Κόσμο, αρκεί να είναι αντίπαλοι του Άρη Βασιλόπουλου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *