Φτηνές επικοινωνιακές προβοκάτσιες…

Και να ξαφνικά το πρόσωπό του δημάρχου και δίπλα πηχιαίοι τίτλοι περί «δικαστικής συντριβής Βασιλόπουλου από την ΑΕΚ» σε γνωστές για την …αντικειμενικότητά τους αθλητικές ιστοσελίδες. Κάνουμε κλικ να μάθουμε για τη συντριβή και τι βλέπουμε; Ότι απορρίφθηκε «η μήνυση των 56» (17 ήταν, αλλά οι έγκυροι δημοσιογράφοι τους αύξησαν σε 56) εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ. 17 πολίτες, που κανένας τους δεν λεγόταν Άρης Βασιλόπουλος, είχαν μηνύσει την ΠΑΕ γιατί δημοσιοποίησε τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να σταλούν απειλητικά σημειώματα, να βανδαλιστούν σπίτια, να σπάσουν αυτοκίνητο κλπ. Ποιο ήταν το αμάρτημα των 17; Είχαν προσφύγει το 2014 κατά του νόμου που παραχωρούσε 6 στρέμματα από το Άλσος για το γήπεδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πολίτη, όταν οι 17 πολίτες μήνυσαν την ΑΕΚ επειδή δημοσιοποίησε τα στοιχεία τους, σύμφωνα με τον νόμο αυτό συνιστούσε ποινικό αδίκημα. Εν τω μεταξύ όμως υπήρξε νέα Κοινοτική Οδηγία που έγινε νόμος και το αδίκημα αυτό δεν διώκεται πλέον ποινικά αλλά με διοικητικές κυρώσεις και αστική ευθύνη.

Τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με τον Βασιλόπουλο; Προφανώς τίποτε όπως το 99% αντίστοιχων επιθετικών, κακόβουλων, κατασκευασμένων ειδήσεων. Δηλαδή τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω… Αν θέλουν κάποιοι κύκλοι, σώνει και καλά, να δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα στην πόλη για να πολεμήσουν τη δημοτική αρχή, ας βρουν κάτι σοβαρότερο. Εκτός αν θεωρούν ότι ο κόσμος τόσο της πόλης όσο και της ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα διαψευστούν οικτρά.

Οι προσπάθειές τους να πολώσουν το κλίμα θα πέσουν στο κενό. Σε επικοινωνία που είχαμε με στελέχη του Δήμου μας ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να πέσουν στο φτηνό τέχνασμα μιας στημένης όξυνσης μόνο και μόνο για να ενισχυθούν τα ποσοστά ενός άρτι μετακομίσαντος στην πόλη υποψηφίου δημάρχου… Η προβολή του σημαντικού έργου, των αξιών και των σχεδίων για την επόμενη μέρα, είναι το καλύτερο όπλο που έχει στη φαρέτρα της η δημοτική αρχή και δεν πρόκειται να το απεμπολήσει.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *