«Ανεξάρτητος» αλλά με στήριξη ΚΙΝΑΛ – ΝΔ και… ΑΕΚ

Ερίζουν οι τοπικοί υποψήφιοι και παράγοντες για την κομματική στήριξη του… ανεξάρτητου συνδυασμού του Γιάννη Βούρου. Γιατί μπορεί να βιάστηκε το ΚΙΝΑΛ να δώσει τη στήριξή του στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά με τις δημοσκοπικές επιδόσεις του κόμματος, αυτό δεν το λες ακριβώς στήριξη.

Έτσι ανέλαβαν κάποια μέσα «ενημέρωσης» να επισημάνουν ότι ο Γ. Βούρος έχει τη στήριξη και της ΝΔ. Προς μεγάλη ικανοποίηση των τοπικών πρώην και νυν στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που δεν έβλεπαν και με τόσο καλό μάτι την στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Τι κι αν ο τοπικός γραμματέας της ΝΔ και στέλεχος αντίπαλου συνδυασμού διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια στήριξη, η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού που δεν κρύβουν τη δεξιά καταγωγή τους πανηγυρίζουν με τον τίτλο της γνωστής ΑΕΚόφρονης ενημερωτικής σελίδας:

Τόση ήταν η δήθεν «ανεξαρτησία» του συνδυασμού.

O αρχικός τίτλος τροποποιήθηκε σε: Με διακομματική στήριξη και ΑΕΚ… Έχουν και τα επικοινωνιακά επιτελεία τις αστοχίες τους

Η μόνη σίγουρη και πραγματική στήριξη πάντως φαίνεται ότι είναι από τον Τίγρη. Και αυτό δεν κρύβεται, όσο και αν κάποιοι στην πόλη προσπαθούν αγωνιωδώς να ντύσουν με αυτοδιοικητικό μανδύα μια υποψηφιότητα που ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *