Το βιβλίο της Χρύσας Χρονοπούλου-Πανταζή «Ήρωες και Δαίμονες» παρουσιάστηκε στο ΠΠΙΕΔ

Το τελευταίο βιβλίο της πολυγραφέστατης δρ φιλοσοφίας, καθηγήτριας και συγγραφέως Χρύσας Χρονοπούλου-Πανταζή με τίτλο «Ήρωες και Δαίμονες» παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΠΙΕΔ, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019.

Το βιβλίου παρουσίασαν ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο δικηγόρος Κώστας Μαυροειδής, οι οποίοι επιχείρησαν μέσα από μία χαρισματική ανάλυση να αναδείξουν τόσο το περιεχόμενο του βιβλίου όσο και μια βαθύτερη ανάλυση των Ηρώων και Δαιμόνων, δύο λέξεων με βαρυσήμαντη αξία ως τίτλος του βιβλίου και αδιαπραγμάτευτη περιεκτικότητα για την πλοκή του μύθου. Η κρίσιμη ματιά στρέφεται προς την ακίνδυνη Αθανασία, επιλέγοντας την απείθαρχη ελευθερία καθώς η ανένταχτη, η άναρχη βούληση ασπάζεται και αγκαλιάζει ερωτικά την πεμπτουσία της ζωής.

Στη συνέχεια η συγγραφέας παρέθεσε το σκεπτικό της έμπνευσης και του έργου της. Κείμενα-αποσπάσματα του βιβλίου απέδωσε ο Κωνσταντίνος Μπέτζελος.

Το μυθιστόρημα της Χρύσας Χρονοπούλου-Πανταζή κατορθώνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη, θέτοντας ερωτήματα διαχρονικού προβληματισμού.

Η συγγραφέας πλαισιωμένη στην παρουσίαση του βιβλίου της από φίλους και ένα ευρύτερο κοινό εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια για το συγγραφικό έργο της.


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *