Δημοτικό Συμβούλιο στις 27/2 – Η μεταφορά της Λαϊκής ΝΦ και η Πρωτομαγιά ανάμεσα στα θέματα

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 17 θέματα. Η μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς Νέας Φιλαδέλφειας σε νέο χώρο και ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς είναι ανάμεσα τους.

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς».

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Συζήτηση επί του θέματος της πρόσφατης δημοσίευσης σε ΦΕΚ της απόφασης της Κυβέρνησης, που εξαναγκάζει Δήμους και Περιφέρειες να καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας τα όποια ταμειακά διαθέσιμά τους.
 2. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών του Δήμου.
 3. Κατάρτιση μητρώου εργολάβων, κατασκευαστών ή μελετητών τάφου.
 4. Συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2019, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 4456/17.
 5. Έγκριση 1ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2019.
 6. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 7. Έγκριση αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 8. Καθορισμός α) των  τελών χρήσεων πεζοδρομίων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2019 και β) των κατηγοριών των ευπαθών ομάδων και των σχετικών δικαιολογητικών που θα πρέπει να προσκομίσουν ώστε να δικαιούνται έκπτωση στα ανωτέρω τέλη και γ) ημερομηνιών διεξαγωγής – διάρκειας εορτασμού της Πρωτομαγιάς 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 9. Έγκριση μεταφοράς της Λαϊκής Αγοράς που λειτουργεί εκ περιτροπής στις οδούς Επταλόφου και Σ.Σταματιάδη-Νέα Φιλαδέλφεια σε νέο χώρο, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 10. Ονοματοδοσία του δημοτικού κτιρίου επί των οδών Αχαρνών 464 & Δεκελείας σε «Μάριος Τσαγκάς» προς τιμήν του πρώην Δημάρχου Ν.Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 12/2018 απόφασης-πρότασης του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας (επανεισαγωγή).
 11. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους  2019, βάσει σχετικής απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
 12. Έγκριση ανάθεσης σε ορκωτούς ελεγκτές του ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για τις χρήσεις 2017 και 2018, βάσει των αριθ. 54/19 και 55/19 αντίστοιχων αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου.
 13. Έγκριση πραγματοποίησης παράστασης κουκλοθέατρου σε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για τις Απόκριες-Εξειδίκευση πίστωσης.
 14. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την  προμήθεια αναλωσίμων ειδών και λοιπών υλικών & μέσων, για τις ανάγκες και τον εξοπλισμό του Τμήματος Φωτογραφίας του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου για το έτος 2019.
 15. Έγκριση ενδεικτικών εκδηλώσεων & εξειδίκευσης πίστωσης  για την προμήθεια μεταλλίων, κυπέλλων, πλακετών, επάθλων, κ.λπ. για τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου για το έτος 2019.
 16. Έγκριση Πρακτικού Παραλαβής Φυσικού Εδάφους του έργου «Διαμόρφωση  χώρων δραστηριοτήτων & δικτύου ποδηλατοδρόμων Άλσους».
 17. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *