«Εμείς τον Χάρη τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε»

Δεκέμβριος 2013. Ο συμπολίτης μας επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος φιγουράρει σε όλα τα πρωτοσέλιδα και σε όλα τα δελτία ειδήσεων με χειροπέδες. Κι όμως κάποιοι συμπολίτες μας δεν διστάζουν να υπογράψουν ένα μνημειώδες κείμενο πλήρους και χωρίς ενδοιασμούς υποστήριξης:

«Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου. Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα…»

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει όλο το κείμενο σε ρεπορτάζ της εποχής.

Γιατί το θυμηθήκαμε τώρα; Μα γιατί τα ονόματα που φιγουράρουν κάτω από αυτό το κείμενο συμπαράστασης, τα βλέπουμε πάλι να… πρωταγωνιστούν στην προεκλογική μάχη που ξεκινά.

Με τον Γιάννη Βούρο έχουν στρατευθεί οι Λύσανδρος Γεωργαμλής,  Σπύρος Γραμμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος. Ο Γιάννης Τομπούλογλου έβαλε πλώρη για την Περιφέρεια στο πλευρό του Γ. Πατούλη. Ο Χρήστος Κοπελούσος ηγείται δικού του συνδυασμού, έχοντας στο πλευρό του έναν από τους δυο πρωταγωνιστές της πολύκροτης εκείνης υπόθεσης χρηματισμού. Μόνο ο Λευτέρης Αντωνόπουλος παραμένει στο πλευρό του μέντορά του, ο οποίος δεν διστάζει να εκτεθεί εκ νέου στην ψήφο των συμπολιτών μας, αγνοώντας τις ποινικές εκκρεμότητες που έχει.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Κάποιοι ισχυρίζονται, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, ότι είδαν τα ονόματά τους στη… μνημειώδη εκείνη ανακοίνωση στήριξης χωρίς να έχουν υπογράψει ποτέ. Μένει να το κάνουν και δημοσίως για να φύγουν οι σκιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *