Σε ισχύ ο Κανονισμός Λειτουργίας περιπτέρων του Δήμου

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο κανονισμός λειτουργίας περιπτέρων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου, σκοπός της έκδοσης του κανονισμού είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς και η βελτίωση της αισθητικής εικόνας των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

Ο κανονισμός αποβλέπει στην προστασία και ασφάλεια της κίνησης των πεζών και των ατόμων με αναπηρία (Α.με.Α.) με τον σαφή προσδιορισμό των επιτρεπόμενων διαστάσεων και ορίων όπου μπορεί να γίνει εκμετάλλευση.

Μεταξύ άλλων, απαγορεύονται οι μόνιμες κατασκευές, όπως δάπεδα, καθίσματα, υποστυλώματα και ζαρντινιέρες καθώς και η τοποθέτηση στοιχείων διαφήμισης, μεγαφωνικών εγκαταστάσεων και τηλεοράσεων εκτός των επιτρεπόμενων ορίων.

Εδώ θα βρείτε σε μορφή pdf την απόφαση του Δήμου όπου συμπεριλαμβάνονται οι προδιαγραφές, οι όροι καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας, για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων που παραχωρούνται για εγκατάσταση και εκμετάλλευση της λειτουργίας περιπτέρων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *