Η εποχή της λάσπης στον ανεμιστήρα – ένα ακόμα έντυπο κατά της δημοτικής αρχής

Ένα ακόμη ρυπαρογράφημα φιγουράρει πρωτοσέλιδα σε έντυπο που κυκλοφόρησε στην πόλη μας με τίτλο «Η εποχή του ρουσφετιού» και φόντο ευρώ που κυματίζουν.

Πρόκειται για ένα ακόμη από τα τοπικά έντυπα – διαφημιστικά φυλλάδια, που ενδιάμεσα φιλοξενούν και… ολίγα κείμενα, συνήθως με στόχο τους τη δημοτική αρχή. Για τα κίνητρα των εκδοτών τους δεν χρειάζεται να προβληματιστεί κανείς ιδιαίτερα. Είναι γνωστά και δεν τα κρύβουν. Η δημοτική αρχή κράτησε ανεξάρτητη στάση, υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα και τοπικά κατεστημένα και δεν κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι που μετατρέπουν σε υποστηρικτές όλους τους πολέμιους. Γιαυτό εξάλλου και οι τελευταίοι κυριολεκτικά ξεσαλώνουν με καθημερινή και λυσσαλέα προπαγάνδα. Όπως το συγκεκριμένο ρυπαρογράφημα που κραυγάζει για διορισμούς και ρουσφέτια, χωρίς φυσικά να αναφέρει τίποτε συγκεκριμένο. Δεν παραλείπει να χύσει και λίγο πλάγιο ρατσισμό αναφέροντας «διάφορα προγράμματα για τους Σύριους κλπ» εννοώντας προφανώς το ένα και μοναδικό πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων που ο Δήμος υλοποιεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Αν με τέτοιες μεθόδους νομίζει ο εκδότης του ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο Δήμαρχο που προωθεί έχει κάνει μεγάλο λάθος. Οι πολίτες και θυμούνται τα έργα και τις ημέρες των προηγούμενων και έχουν μέτρα κρίσης και σύγκρισης όσο και αν προσπαθούν να τους τα θολώσουν.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 Σχόλια

  1. Το πόσο ξεφτυλισμένες είναι κάποιες βοθροφυλάδες της τοπικής μικροδιαπλοκής δεν χάνουν ευκαιρίες να το δείξουν.

    Έτσι, σε πρόσφατο «ευφυολόγημα» (από τα γνωστά άστοχά του και κρύα) πρώην υποψήφιος και χειροκροτητής του Τομπούλογλου, μη έχοντας προφανώς να προσάψει κάτι ουσιώδες στη διοίκηση, μέμφεται τη δημοτική αρχή όχι επειδή κάνει έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων και των πεζόδρομων, αλλά επειδή γίνεται τρεις μήνες πριν τις εκλογές!!! Τι να πει κανείς; Γράφει μάλιστα ότι αν είχαμε κι άλλο χρόνο θα γινόμασταν… Μονακό (βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Κι άλλος υποσχόταν να μας κάνει Μόντε Κάρλο).

    Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα διαφημιστικά φυλλάδια (με ολίγη από κείμενο και τοπική -κατά κάποιο τρόπο- «δημοσιογραφία») έχουν γίνει η χαρά των ιχθυοπωλείων της περιοχής.

  2. Εντελώς… συμπτωματικά μαζί με την πολιτική νεκρανάσταση του αλήστου μνήμης τέως δημάρχου ήρθε κι η νεκρανάσταση της «Αναζήτησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *