Ο αντιδήμαρχος Γ. Καλαμπόκης απαντά στα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας.

Την απάντηση του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Ιωάννη Καλαμπόκη στα αιτήματα που δημοσιοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου του Δήμου.

Σύμφωνα με την απάντησή του, από τα προβλήματα που καταγράφηκαν στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο στις 31/01/2019, για κάποια οι εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, κάποιες άλλες εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι υπόλοιπες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς χρειαζόταν πρώτα να γίνει η προμήθεια των απαραίτητων υλικών.

Η απάντηση του Αντιδημάρχου έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 31/01/2019 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο σχολείο με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κλιμακίου μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του Προέδρου της 1ης Σχολικής Επιτροπής, της Δ/τριας του σχολείου, εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και εκπροσώπων των μαθητών.

Την σύσκεψη αυτή ακολούθησε αυτοψία σε όλους τους χώρους που υποδείχθηκαν από τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας και τα οποία χρήζουν παρεμβάσεων. Καταγράφηκαν εκεί όλα τα προβλήματα,  οι εργασίες που απαιτούνται και συμφωνήθηκαν τα εξής:

  1. Καθαρισμός όλων των εξωτερικών φρεατίων συλλογής και διάθεσης ομβρίων. Η σχετική εργασία ξεκίνησε την 01/02/2019 και έχει ήδη ολοκληρωθεί.
  2. Επισκευή και τοποθέτηση σιδερένιας πόρτας ασφαλείας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Η σχετική εργασία έχει ήδη ολοκληρωθεί.
  3. Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικού στεγάστρου στην πίσω όψη του κτιρίου για την αντιμετώπιση της εισροής υδάτων. Ήδη κατασκευάζεται και θα τοποθετηθεί στο κτίριο έως την 11/02/2019.
  4. Ένα παράθυρο αλουμινίου στην πίσω όψη του κτιρίου το οποίο για άγνωστους λόγους έφυγε από την θέση του και έπεσε στον πίσω ακάλυπτο. Το παράθυρο αυτό ήδη έχει μεταφερθεί στο εργαστήριο της Τ.Υ, επισκευάζεται και θα επανατοποθετηθεί έως την 11/02/2019.
  5. Επισκευές σε όλα τα παράθυρα του κτιρίου. Οι σχετικές εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την 08/02/2019 αφού έπρεπε πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες προμήθειες των εξαρτημάτων.
  6. Αντικατάσταση σπασμένων υαλότουβλων στην πίσω όψη του κτιρίου. Τα απαραίτητα υλικά έχουν ήδη παραγγελθεί και θα ξεκινήσει η τοποθέτησή τους από την 11/02/2019.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *