Ποιος φοβάται τη Δημοτική Ενημέρωση;

Στην πόλη μας θάλεγε κανείς ότι δεν υπάρχουν σοβαρά θέματα, ή αν υπάρχουν δεν τα έχουν ανακαλύψει ούτε τα τοπικά ΜΜΕ, ούτε οι φερέλπιδες υποψήφιοι. Έτσι μετά από τη βροχή δηλώσεων και καταγγελιών επειδή λόγω βλάβης της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ, άναβαν και την ημέρα τα φώτα σε μια γειτονιά (!), είδαμε τη φοβερή καταγγελία ότι δεν ήταν αρκετά ….σάπια τα κάγκελα που αντικατέστησε πριν από δύο χρόνια η Τεχνική Υπηρεσία γύρω από τη λίμνη του Άλσους. Σειρά είχε ο βαρύς χαρακτηρισμός UNFAIR, για το ενημερωτικό έντυπο του Δήμου, τη «Δημοτική Ενημέρωση», από ένα άλλο έντυπο της πόλης.

Γιατί UNFAIR θα αναρωτιόταν κανείς; Δεν βγάζουν άλλοι Δήμοι ενημερωτικά έντυπα; Δεν είναι ανάγκη να ενημερώνεται ο Δημότης για ότι γίνεται στο Δήμο του; από ποιες δομές και ποια κοινωνικά προγράμματα μπορεί να επωφεληθεί; ποια εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά τμήματα μπορεί να παρακολουθήσει; τι έργα γίνονται ή πρόκειται να γίνουν; ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται; Αν έπρεπε να γίνει μια κριτική, ήταν ότι θα όφειλε να έχει βγει νωρίτερα.

UNFAIR είναι μάλλον το γεγονός ότι η Δημοτική Ενημέρωση είναι το μόνο έντυπο που έχει ένα πλήθος πληροφορίες για την πόλη, που τα υπόλοιπα έντυπα, επιμελώς αποσιωπούν επιλέγοντας να ασχοληθούν με τη γωνία στο δεκάρικο, ή με σχόλια καφενείου. Ενδεικτικό για την ποιότητα της κριτικής είναι η παρατήρηση ότι η αντιπολίτευση δεν έστειλε απόψεις επειδή κατάλαβε ότι η «Δημοτική Ενημέρωση» θα έκανε προπαγάνδα! Τελικά η Δημοτική Ενημέρωση είναι UNFAIR, γιατί χαλάει την πιάτσα. Αν μη τι άλλο είναι σοβαρή.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *