Για καθυστέρηση στην προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης μιλά η «Δικέφαλος Α.Ε.»

Την Περιφέρεια Αττικής κατηγορεί η κατασκευάστρια εταιρεία του γηπέδου της ΑΕΚ για καθυστέρηση στην προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης. Με ανακοίνωσή της η «Δικέφαλος ΑΕ» αναφέρει ότι «η προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης αναβλήθηκε ακόμα μία φορά για την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι στην Περιφέρεια Αττικής να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο το γήπεδο να έχει κατασκευαστεί και το έργο της υπογειοποίησης να μην έχει ολοκληρωθεί».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το έργο «έχει ήδη αναβληθεί διαδοχικά τρεις φορές από τον Οκτώβριο του 2018». Μάλιστα η ανακοίνωση καταλήγει με μια… προειδοποίηση:

«Για αυτό το γήπεδο, ο κόσμος της ΑΕΚ που σήμερα βλέπει το όνειρό του να γίνεται πράξη, έχει υποφέρει πολύ και έχει αναγκαστεί να περιμένει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει, όμως, όλοι να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι η υπομονή του έχει προ καιρού εξαντληθεί!»

Να σημειώσουμε ότι το έργο της υπογειοποίησης είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, η οποία έληξε μόλις στις αρχές Ιανουαρίου 2019. Με αυτό ως δεδομένο η αντίδραση της Δικέφαλος είναι μάλλον υπεβολική.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διαβούλευση ο Δήμος Ν.Φ.-Ν.Χ. κατέθεσε τις παρατηρήσεις του. Διαβάστε: Ποιες παρατηρήσεις υπέβαλε ο Δήμος στην Περιφέρεια για την υπογειοποίηση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *