«Η μελαγχολία της πολιτικής» με τον Σωκράτη Δεληβογιατζή τη Δευτέρα 21/1 στο ΠΠΙΕΔ

Η 5η διάλεξη από τον κύκλο «Η Φιλοσοφία Σήμερα» πραγματοποιείται την επόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. Ομιλητής ο Σωκράτης Δεληβογιατζής, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Σύνταξης του «Φιλοσοφείν Πολιτικά Ανθρωπολογικά» και του Εργαστηρίου «Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό», με θέμα: «Η μελαγχολία της πολιτικής».

Τις διαλέξεις διοργανώνει για τρίτο συνεχή χρόνο ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και η Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρυσάνθη Κεχρολόγου, με τη συμμετοχή του εργαστηρίου «Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό» (Α.Π.Θ.). Δ

Οι διαλέξεις γίνονται στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), Δεκελείας 152, Ν.Φιλαδέλφεια και η είσοδος είναι ελεύθερη. Ώρα έναρξης: 19.00.

Οι προηγούμενες διαλέξεις βρίσκονται στο κανάλι του Δήμου στο youtube : https://www.youtube.com/channel/UCXSmtegW06TGEKfTRv2EVig ενώ φωτογραφίες υπάρχουν στο flickr:  https://www.flickr.com/photos/dimosfx/albums .

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *