Γ. Καλαμπόκης: Θα ασφαλτοστρωθούν εκ νέου οι δρόμοι που έχουν αστοχίες

Θα ασφαλτοστρωθούν εκ νέου οι οδοί Αλεξανδρείας, Ανθέων κ.λπ. όπου υπήρξαν τεχνικές αστοχίες με ευθύνη του εργολάβου, σύμφωνα με δήλωση που έστειλε στον ΠΟΛΙΤΗ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Καλαμπόκης.

Η δήλωση του Γ. Καλαμπόκη

Σχετικά με το έργο των ασφαλτοστρώσεων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και για το οποίο γράφονται πολλά, θα ήθελα να ενημερώσω τα εξής: Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, έχει διακοπεί λόγω καιρικών συνθηκών. Μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν το έργο θα συνεχιστεί.

Στις οδούς Αλεξανδρείας, Ανθέων κλπ υπήρξε αστοχία (ποσότητα και ποιότητα αδρανών), η οποία επισημάνθηκε αμέσως από την επιβλέπουσα υπηρεσία του Δήμου, τόσο προφορικά όσο και εγγράφως και έγινε αποδεκτή από τον εργολάβο του έργου. Κατά συνέπεια, μόλις οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασίες) το επιτρέψουν οι δρόμοι αυτοί θα ασφαλτοστρωθούν εκ νέου. Το έργο όπως είναι φυσικό δεν έχει παραληφθεί, όπως επίσης δεν έχει αποπληρωθεί και κανένας σχετικός λογαριασμός.

Πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, ότι με βάση τον νόμο τα έργα δημοπρατούνται με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφορά. Έτσι σε όλους τους Δήμους παρατηρείται το φαινόμενο οι εργολάβοι να δίνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις και στη συνέχεια να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του έργου με αποτέλεσμα κακοτεχνίες και καθυστερήσεις.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με τους μηχανικούς της παρακολουθεί πάντα με συνέπεια τα έργα που εκτελούνται υπό την επίβλεψη της και φροντίζει όσο το δυνατόν για καλύτερη εκτέλεση τους.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε, έχει αποδείξει έμπρακτα ότι σέβεται το δημόσιο χρήμα και την αξιοποίηση του προς όφελος των δημοτών. Επίσης έχει σεβαστεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και προσφέρει χωρίς ιδιοτέλεια και εξωγενείς εξαρτήσεις .

Γιάννης Καλαμπόκης


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *