Και για τη βλάβη της ΔΕΗ κάποιοι «χτυπούν» το Δήμο

Μια βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ έχει ως συνέπεια να λειτουργεί εδώ και επτά (7) ημέρες συνεχόμενα ο οδοφωτισμός στις οδούς Ανθέων, Τυάννων και Γ. Παπανδρέου. Αυτό πυροδότησε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όσους επιζητούν απεγνωσμένα σημεία κριτικής στη δημοτική αρχή.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Νίκος Ανανιάδης, ανάρτησε νωρίτερα σήμερα μια οργισμένη απάντηση. Την αναδημοσιεύουμε, συνιστώντας σε όσους εκτίθενται με δημόσιους χαρακτηρισμούς και χλευαστικά σχόλια να απευθύνονται πού και πού στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, πριν καταλογίσουν ευθύνες:

Προς ασπόνδυλα και λοιπά παπαγαλάκια που διαδίδουν βρωμιές και πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα όντας εκτός από άσχετοι και βαθύτατα θρασύτατοι: 
Τα δίκτυα διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ανά το πανελλήνιο διαθέτουν εκτός από τις 3 φάσεις του ρεύματος έναν αγωγό ουδετέρου και μια 5η γραμμή αγωγού αυτή του Δημοτικού φωτισμού. Για το άνοιγμα και το κλείσιμο των φωτιστικών της γραμμής του Δημοτικού φωτισμού στους στύλους της ΔΕΗ υπάρχουν αυτοματισμοί και συγκεκριμένα οι δέκτες συχνοτήτων ΤΑΣ (τηλεχειρισμός ακουστικής συχνότητας), οι οποίοι ρυθμίζουν το αναβόσβημα των φώτων του δικτύου οδοφωτισμου και ελέγχονται και ρυθμίζονται με τηλεδιαχείριση αποκλειστικά από την ΔΕΗ.
Η για 7η μέρα βλάβη του δέκτη ΤΑΣ, που εχει ως αποτέλεσμα το θλιβερό φαινόμενο να ανάβουν επί 24ωρου βάσεως κάποιες λάμπες εδώ και έξι μέρες στις οδούς Ανθέων, Τυάννων και Γ. Παπανδρέου ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο το τμήμα αποκατάστασης βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο έχει ενημερωθεί τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς από το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και εμένα τον ίδιο προσωπικά.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Άνευ ουσίας και σημασίας η συγκεκριμένη (όπως και οι περισσότερες αισθητικής Στέφανου Χίου) «κριτική» ενός διαχειριστή σάϊτ και υποψηφίου(;) δημάρχου. Βρήκε μια ανάρτηση στο facebook κάποιου πολίτη (ο οποίος μάλλον δεν φταίει γιατί στο κάτω κάτω δεν ήξερε ότι είναι θέμα της ΔΕΔΔΗΕ και όχι του δήμου) και έσπευσε να την αναδημοσιεύσει για να κάνει… «αντιπολίτευση», χωρίς να ελέγξει (όπως όφειλε, ως έμπειρος -όπως ισχυρίζεται για τον εαυτό του- δημοσιογράφος) τίνος ήταν η ευθύνη.
    Μιλάω φυσικά για τον γνωστό αγενή και καλαμοκαβαλημένο αβανταδόρο της χρυσής αυγής, που ζει εκτός Φιλαδέλφειας και προσπαθεί απεγνωσμένα εδώ και καιρό να εμφανίσει τον εαυτό του ως… «εκλεγμένο» από… «συνέλευση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *