Ποιος εκτίθεται και ποιος κρύβεται;

Αν και σπούδασε στη Νομική Σχολή, όπως αναφέρει ο ίδιος, μάλλον χειρίζεται τα νομικά έγγραφα κατά το δοκούν. Μιλάμε για τον κ. Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος επιδιώκει να διατηρείται στην επικαιρότητα μέσα από νομικές διαδικασίες.

Έτσι, ο ίδιος φρόντισε να γνωστοποιήσει ότι κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τις καταγγελίες περί δήθεν υπερκοστολογημένων συμβάσεων, αναρτώντας και φωτογραφίες από τον (γνώριμο στον ίδιο) χώρο των δικαστηρίων της Ευελπίδων.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο δήμαρχος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, ο Χ.Τ. ισχυρίστηκε ότι ο δήμαρχος έχει… καταδικαστεί και του οφείλει 2.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

Ο δήμαρχος τον διέψευσε, ανακοινώνοντας ότι όχι μόνο δεν του χρωστά, αλλά αντίθετα ο Χ.Τ. χρωστά στον ίδιο, βάσει της δικαστικής απόφασης. Και πώς αντέδρασε αυτή τη φορά, ο νομομαθής Χ.Τ.; Μιλά για… λάθος διατύπωσης της απόφασης.

Για να μην υπάρχει καμιά παρερμηνεία, αναζητήσαμε και δημοσιεύουμε το διατακτικό της απόφασης. Από το οποίο φαίνεται καθαρά ότι ο Άρης Βασιλόπουλος, που είναι ο ενάγων, όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά του επιδικάστηκαν και 5.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο πρώτος εναγόμενος είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Αναγέννηση», ο οποίος και καταδικάστηκε.

Ο δεύτερος εναγόμενος είναι ο κύριος Τομπούλογλου, ο οποίος μπορεί τυπικά να μην καταδικάστηκε, αφού έχει φροντίσει να μην… αποδεικνύεται ότι ο ίδιος είχε την ευθύνη της εφημερίδας. Το γεγονός όμως παραμένει: η εφημερίδα «Αναγέννηση», της οποίας ο Χάρης Τομπούλογλου, όπως γνωρίζει όλη η πόλη, ήταν ο ιθύνων νους, έχοντας στενότατες σχέσεις με τον εκδότη της, καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Και σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης οφείλει στον δήμαρχο και 1.000 ευρώ, που είναι η διαφορά των δικαστικών εξόδων που επιδικάστηκαν…Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

5 Σχόλια

  1. Άδικα πανηγυρίζει ο Άρης Βασιλοπουλος..Καταδικάστηκε να μου καταβάλει 2.000 ευρω ως δικαστικά έξοδα, γιατί απορρίφθηκε η αγωγή του εναντίον μου. Από προφανές λάθος διατύπωσης της απόφασης, το οποίο εκμεταλλευεται ο κ. Άρης Βασιλοπουλος και για την οποία ζητείται διόρθωση με την νόμιμη διαδικασία (315 επ. ΚΠολΔ), προσπαθεί να κάνει «συμψηφισμό» ανύπαρκτης ουσιαστικά υποχρέωσης μου απέναντι του αλλα δυστυχώς γι αυτόν, έχει καταδικασθεί ΜΟΝΟΝ εκείνος. Ας ρωτήσει λοιπόν τους δικηγόρους του για να μην εκτίθεται κι άλλο..Ανθρακες πάλι ο θησαυρός!

    1. Στο β´ γύρο να πεις στους δικούς σου (όσους τέλος πάντων σου έμειναν) να μας «μαυρίσουνε» και να ψηφίσουν το Γρετζελιά ή το Βούρο. Και οι δύο έχουν αρκετούς πρώην δικούς σου έτσι κι αλλιώς.

    2. Τελικά τι έγινε μ´ εκείνο το βίντεο τότε; Έπαιξε ανάποδα; Μήπως ήταν μασόνοι πίσω από τη σκευωρία; Μήπως ο Βαρδινογιάννης; Μήπως κομμουνιστές; Μήπως ιλλουμινάτοι; Μήπως ψεκάζει ο δήμος τη Σκρα;

    3. Βρήκες σχόλια ανοιχτά και είπες να κερδίσεις άλλα δέκα λεπτά δημοσιότητας; Μάταια. Ο πολιτικός σου κύκλος ξεκίνησε να κλείνει το ´10 όταν έχασες από κάποια Γαϊτανά κι έκλεισε εντελώς οριστικά και άδοξα το Δεκέμβρη του ’13. Απόλαυσε την αξιοθαύμαστη κοινωνική ανοχή της δημοκρατικής μας πόλης και παράτα τα πια. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν θα ρίξεις εσύ τον Βασιλόπουλο αν και όταν χάσει ποτέ σε δημοτικές εκλογές; Είναι τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι δήμαρχος σ´ αυτή τη πόλη εσύ δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *