Καταδικάστηκε τοπικός εκδότης για συκοφαντική δυσφήμιση του δημάρχου

Απαντώντας σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας OTAVOICE, ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, έδωσε μια… είδηση. Ο εκδότης της εφημερίδας «Αναγέννηση» καταδικάστηκε, ύστερα από αγωγή που του έκανε ο δήμαρχος, για συκοφαντική δυσφήμιση και του επιδικάστηκε να καταβάλει αποζημίωση 5.000 ευρώ.

Η απάντηση του δημάρχου αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας OTAVOICE με τίτλο: Μήνυση κατά υποψήφιου Δημάρχου από τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο- «Κίνηση απελπισίας» δηλώνει ο Τομπούλογλου, τον οποίο χαρακτηρίζει «προβοκατόρικο» και σημειώνει τα εξής:

Ενδεικτικό της αξιοπιστίας των ισχυρισμών του κ. Τομπούλογλου, είναι το γεγονός στο σχόλιο του που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα  αναφέρει ότι : «Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσω, ότι  για αγωγή του κ. Βασιλόπουλου σε βάρος μου, η οποία απορρίφθηκε, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ να μου καταβάλει δικαστικά έξοδα (2.000 ευρώ), τα οποία και μου οφείλει ακόμα!». Πρόκειται για μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στην εφημερίδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με την οποία συνεργαζόταν στενά. Το δικαστήριο με δικαίωσε, επιδίκασε στον εκδότη της εφημερίδας αποζημίωση 5.000 ευρώ ενώ  για τον κ. Τομπούλογλου θεώρησε ότι δεν είχε την ευθύνη της εφημερίδας. Σε σχέση με τα δικαστικά έξοδα πράγματι το δικαστήριο όρισε να του καταβάλω 2.000 ευρώ, ωστόσο ξέχασε να αναφέρει ότι δύο σειρές πιο κάτω το ίδιο δικαστήριο ορίζει να μου καταβάλει εκείνος 3000 ευρώ δικαστικά έξοδα! Το ποιος δικαιώθηκε και το ποιος χρωστάει σε ποιόν το αφήνω στην κρίση όλων. Όπως και την φερεγγυότητα των ισχυρισμών του κ. Τομπούλογλου,  τα έργα και οι ημέρες του οποίου είναι γνωστές ανά το Πανελλήνιο.

Άρης Βασιλόπουλος

Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *