Δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στην πόλη ξεκινά ο Δήμος

Όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου ο Δήμος, αρκετές νέες θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ, προβλέπονται στο σχέδιο που συμφωνήθηκε σε συνάντηση ανάμεσα στον αρμόδιο για την Δημοτική Αστυνομία εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο  κ. Κώστα Χατζηγεωργίου και εκπροσώπους Δομών ΑΜΕΑ.

Πρόκειται για θέσεις στάθμευσης μπροστά από δημόσια κτίρια, υπηρεσίες, τράπεζες, στο Άλσος, στο Κοιμητήριο κλπ. Ο ακριβής αριθμός και η χωροθέτηση των θέσεων θα ανακοινωθούν μετά την έγκριση τους από τα αρμόδια όργανα και η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα. Εφόσον χωροθετηθούν οι συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης θα προορίζονται αυστηρά και μόνο για ΑΜΕΑ.

Όπως μάλιστα τονίζει ο Δήμος: «Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες οδηγοί πρέπει μην κλείνουν τις ράμπες πρόσβασης των ΑΜΕΑ και ότι η Δημοτική Αστυνομία θα επιβάλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα και ποινές στους παραβάτες. Η απρόσκοπτη κίνηση των αμαξιδίων, των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, αλλά ακόμη και των γονέων με καροτσάκια, είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα που οφείλουμε να σεβόμαστε».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *