Θέσεις εργασίας και πάρκινγκ στο γήπεδο, επιμένει μονότονα ο Βούρος

Δυο είναι τα προεκλογικά… ατού του Γιάννη Βούρου, όπως φαίνεται: οι θέσεις εργασίας στο γήπεδο της ΑΕΚ και η χρησιμοποίηση του πάρκινγκ του γηπέδου για τις ώρες που δεν θα έχει αγώνες ή άλλη δραστηριότητα. Αυτά είναι και τα μόνα συγκεκριμένα στοιχεία που αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε στην πρωτοχρονιάτικη «Ώρα των Σπορ». Και για τα δυο λέει ότι έχει συνεννοηθεί με την Δικέφαλος ΑΕ, ενώ κατά την άποψή του «με την παρουσία της ΑΕΚ, θα ζωντανέψει η περιοχή».

Βέβαια, στη συνέντευξή του ο υποψήφιος δήμαρχος καταθέτει και άλλες… ρηξικέλευθες προτάσεις, χωρίς να μπει στον κόπο να δώσει περισσότερες εξηγήσεις:

Για το άλσος
«Στο άλσος υπάρχει ένας πνεύμονας οξυγόνου, αθλοπαιδιών, δραστηριοτήτων, συναντήσεων, ψυχαγωγίας, ότι μπορεί να συνθέσει την καθημερινότητα του πολίτη με το μίνιμουμ των δραστηριοτήτων, που μπορεί να φιλοξενεί ένα άλσος, που μόνο εγκαταλελειμμένο δεν πρέπει να είναι».

Για την ανάπτυξη της πόλης
«…. Είναι ένα προάστιο δίπλα στην Αθήνα, επομένως μπορεί να απορροφήσει πάρα πολλές δραστηριότητες, από αυτές που πια η Αθήνα έχει γεμίσει. Είναι ένα προάστιο ήσυχο, ένα μέρος που μπορεί να αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με το άλσος που έχει, με τις πλατείες που έχει. Μπορεί να βελτιώσει συνθήκες διαβίωσης, αλλά και άλλων δραστηριοτήτων προς την μεριά του ποταμού. Έχει ένα brand name, που ακούει στο όνομα ΑΕΚ, πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό…».

Για το σταθμό της καθαριότητας:
«Είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος, προκειμένου το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής να ξαναδοθεί προς χρήση και τα απορριμματοφόρα να περάσουν σε κάποιους άλλους χώρους».

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουν οι πολίτες αυτής της πόλης ποιες είναι οι «δραστηριότητες» που οραματίζεται ο κ. Βούρος να προσθέσει στο άλσος, στην πόλη για να την… αναπτύξει και προς την μεριά του… ποταμού. Γιατί αυτό το ωραίο προάστιο, το οποίο ο ίδιος γνωρίζει ως επισκέπτης, έχει και κατοίκους πέρα από τις εμπορικές δραστηριότητες, για τους οποίους το μόνο που υπόσχεται μέχρι σήμερα είναι μερικές θέσεις εργασίας (5, 10, 15;) στο γήπεδο και τις 180 θέσεις στο υπόγειο πάρκινγκ  και αυτά αν κι εφόσον υλοποιηθούν από τους ιδοκτήτες του γηπέδου…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

5 Σχόλια

  1. Επειδή γίνεται μεγάλη σπέκουλα για τις περίφημες «θέσεις εργασίας» που υπόσχονται, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει πόσοι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες έχουν εργαστεί μέχρι τώρα κατά την κατασκευή στο εργοτάξιο;

  2. Μήπως θα μπορούσε ο κ. Βούρος να μας ενημερώσει (μιας και μιλάει με την «εταιρεία») πόσοι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες έχουν εργαστεί μέχρι σήμερα στο… «μεγάλο» αυτό «έργο»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *