Με εξώδικο απαντά ο Γιάννης Τομπούλογλου σε ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗ

Εξώδικο μας απέστειλε ο Γιάννης Τομπούλογλου, διαμαρτυρόμενος για το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο ΠΟΛΙΤΗΣ από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την Κανονιστική Απόφαση για τους οίκους ανοχής.

Ο κ. Τομπούλογλου με το εξώδικο εκφράζει «την αγανάκτηση ίσως και την οργή του», χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα «συκοφαντικό» και «απολύτως ψευδές» που «στόχο είχε με άμεσο δόλο είμαι σίγουρος από την πλευρά σας, να με δυσφημίσει ανεπανόρθωτα στην τοπική κοινωνία (ενδεχομένως και ευρύτερα) και να υποστηρίξει, εκχυδαΐζοντάς με εντελώς, μια ψευδή και συκοφαντική εικόνα για το πρόσωπό μου».

Στη συνέχεια αναφέρεται στην ουσία της υπόθεσης, που ήταν η τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο κατά τη σχετική συζήτηση, όπου όπως αναφέρει ο ίδιος ζήτησε «να εφαρμοστεί ως έχει ο νόμος» και διατύπωσε την ερώτηση «ποιος είναι ο λόγος να πάρει ταυτόσημη κανονιστική» με αυτήν που έχει απορριφθεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Ο κ. Τομπούλογλου τέλος διατυπώνει ως εξής την θέση του: «Δεν ξέρω (σ.σ. !!!)  αν είμαι ένθερμος υποστηρικτής του νόμου ή των οίκων ανοχής, αλλά αυτό αφορά εμένα και να (σ.σ. προφανώς εννοεί δεν) σας δίνει, άνευ ετέρου, δικαίωμα να πληγώνετε την προσωπικότητά μου».

Με το εξώδικό του ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει να εννοηθεί ότι θα στραφεί και νομικά εναντίον του ΠΟΛΙΤΗ.

Σχόλιο- απάντηση του συντάκτη:

Αντιπαρέρχομαι τις κρίσεις στο πρόσωπό μου που διατυπώνονται στο εξώδικό του κ. Γιάννη Τομπούλογλου και θέλω να σταθώ μόνο στην ουσία του ρεπορτάζ: Ότι γράφτηκε απηχεί την πραγματικότητα της συζήτησης που διημήφθη στη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί και από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης. Είναι φανερό ότι ενοχλεί η αποτύπωση όσων λέγονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια, αφού κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί λαμβάνουν την α ή β θέση. Αν ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη στάση του στο Δ.Σ. τον… εκθέτει στην τοπική κοινωνία δεν φταίει ο ΠΟΛΙΤΗΣ και ο συντάκτης του εν λόγω ρεπορτάζ.

Γιώργος Κατερίνης

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *