Α. Βασιλόπουλος: Καμιά ανοχή στις συκοφαντίες – η Πρωτομαγιά του ’18 είχε το μικρότερο κόστος

Στη δικαιοσύνη πρόκειται να προσφύγει ο Άρης Βασιλόπουλος καταθέτωντας αναφορά για ψευδή στοιχεία και ψευδή αναφορά, σχετικά με τις καταγγελίες περί υπερκοστολογημένων συμβάσεων. Αυτό δήλωσε στο τελευταίο (19/12) Δημοτικό Συμβούλιο, καταθέτοντας παράλληλα και συγκεκριμένα στοιχεία για τις καταγγελίες.

Ο κ. Βασιλόπουλος χαρακτήρισε «δόλιο και ανήκειο» τον τρόπο με τον οποίο τα πρώην μέλη της Δύναμης Πολιτών «επέλεξαν να κρύψουν τις πολιτικές τους διαφορές και να στοχοποιήσουν την Ευτυχία Παπαλουκά, η οποία κάτω από αυτές τις συνθήκες αναγκάστηκε να υποβάλλει την παράιτησή της και εντέλει αποδείχθηκε ότι όλες οι κατηγορίες ήταν αναληθείς». Όπως χαρακτηριστικά είπε «κανένα μέλος της παράταξής μας πρώην και νυν δεν έχει εμπλακεί σε τέτοια ζητήματα». Αναφερόμενος στους πρώην συντρόφους του είπε ότι «πέρασαν στο άλλο στρατόπεδο, δίνοντας όπλα στους αντιπάλους» και χαρακτήρισε τη μερίδα του Τύπου που επιλέγει να κυκλοφορεί με τέτοια πρωτοσέλιδα ως «εξαρτημένη ενημέρωση» και «συκοφάντες», που «λειτουργούν ως εκβιαστές του κοινού ποινικού δικαίου».

Το μικρότερο κόστος στην Πρωτομαγιά του 2018

Αποκαλυπτικά ήταν τα στοιχεία που έδωσε ο δήμαρχος για το κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς, απαντώντας στις καταγγελίες που είχε κάνει σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βασίλης Παπακώστας. Για τα έτη της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής οι εκδηλώσεις κόστισαν:

  • Πρωτομαγιά 2015: 26.763€
  • Πρωτομαγιά 2016: 20.130€
  • Πρωτομαγιά 2017: 19.846,20€
  • Πρωτομαγιά 2018: 18.525€ 

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι οι τριήμερες εκδηλώσεις της φετινής Πρωτομαγιάς είχαν το μικρότερο συνολικό κόστος και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη του κ. Παπακώστα, ο οποίος με δημόσια ανακοίνωσή του μάλιστα είχε καλέσει το δήμαρχο να ενημερώσει τους πολίτες για τα κόστη των εκδηλώσεων και τις διαφορές που προκύπτουν. Ο ίδιος όμως ήταν απών από τη συνεδρίαση…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *