Κάποιοι προπαγανδίζουν τον «Σκεπαστό Ποδονίφτη»

Ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το τμήμα του Ποδονίφτη που είναι πλέον εγκιβωτισμένο, στη συνοικία Ειρήνη, ανέβασε ο υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς, για να μας θυμίσει τα έργα που είχαν γίνει στις θητείες του. Θυμίζοντας παράλληλα ότι η διαχρονική προσπάθεια τσιμεντώματος του Ποδονίφτη είχε και έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται πολύ καλά την ένθερμη υποστήριξη του τότε δήμαρχου Νέας Φιλαδέλφειας στο σχέδιο πλήρους εγκιβωτισμού του Ποδονίφτη και δημιουργίας μιας λεωφόρου ταχείας κυκλοφορίας στη θέση του ποταμού, σχέδιο που σκόνταψε στην τότε άρνηση του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας.

Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι τώρα που επιχειρείται το τσιμεντάρισμα του ποταμού και ο Δήμος μας έχει ομόφωνη απόφαση αποτροπής αυτής της προοπτικής (μαζί με τον όμορο Δήμο Αθήνας), διεκδικώντας τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, κάποιοι προβάλλουν ως έργο το φύτεμα μερικών δένδρων, ξεχνώντας να αναφέρουν ότι αυτό έγινε επάνω στη τσιμενταρισμένη και αποψιλωμένη φυσική και κατάφυτη κοίτη του Ποδονίφτη.

Λάθος επικοινωνιακό του… Ξανά Μαζί, ή αναβίωση σχεδίων από το παρελθόν;

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Είναι φαινόμενο της εποχής η μόδα των πολιτικών νεκραναστάσεων.
    Ο καθένας άλλωστε δικαιούται να ελπίζει ότι ξεχάστηκαν τα έργα κι οι ημέρες του. Το κάνει μέχρι κι ο γνωστός εις το πανελλήνιο Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος.
    Γιατί να μην το κάνει κι ο Παντελής ο Γρετζελιάς ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *