«Προσπάθεια φίμωσης» εξακολουθεί να καταγγέλλει ο Μάνος Καμπούρης

Συνεχίζει να μην μπορεί να αναρτήσει ειδήσεις και σχόλια στο facebook, όπως καταγγέλλει ο Μάνος Καμπούρης. Ο Μ. Καμπούρης διαχειρίζεται το μπλογκ Κρίσσεις Ν.Φ.-Ν.Χ. και τελευταία το μπλογκ Thatapoume και όπως αναφέρει, παρά τις διαμαρτυρίες του συστηματικά το facebook κατεβάζει τις αναρτήσεις των ιστοχώρων του.

Ο ίδιος γράφει: Κάποιοι λοιπόν που γνωρίζουν πως δε τα πήραμε και δε τα παίρνουμε από κανένα για να γράφουμε αναλόγως, αυτή την προεκλογική περίοδο, επέλεξαν να με φιμώσουν. Με θεωρούν απειλή για τις επιδιώξεις τους. Κι αλήθεια τρομάζω στην ιδέα ποιες μπορεί να είναι οι επιδιώξεις τους, όταν χρησιμοποιούν ισχύ ηλίθιου επιλέγοντας να με βάλουν απέναντι τους. Εννοώ πως τρομάζω στην ιδέα ποιο μπορεί να είναι το όφελος στο οποίο αποβλέπουν, που τους κάνει τόσο επιθετικούς!

Στο κείμενο που εξιστορεί τις «περιπέτειές του» με το facebook, o Μ. Καμπούρης αφήνει αιχμές και υπόνοιες ότι η φίμωση μπορεί να προέρχεται από τη δημοτική αρχή και τη Δύναμη Πολιτών. Η δημοτική αρχή από τη μεριά της, σχολίασε στον ΠΟΛΙΤΗ ότι «και μόνο η υπόνοια ότι μπορεί να ευθύνεται για τη φίμωση του συμπολίτη μας είναι βαθύτατη προσβλητική για τις δημοκρατικές ευαισθησίες της».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *