Κεντρική στήριξη ΚΙΝ.ΑΛ. στο Βούρο κόντρα σε τοπική και νομαρχιακή

Την επίσημη στήριξή του στον Γιάννη Βούρο ανακοίνωσε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής. Η απόφαση αυτή που ελήφθη αγνοώντας τη θέση της τοπικής και της νομαρχιακής οργάνωσης του ΚΙΝ.ΑΛ. οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες μας στο πλασάρισμα που έκανε στον Γιάννη Βούρο ο Κώστας Λαλιώτης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ένθερμος φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Είχε προηγηθεί συνάντηση Βούρου – Φώφης Γεννηματά.

O… εναγκαλισμός στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ κρατάει χρόνια.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει τη δυσφορία τοπικών στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και ανακατατάξεις στους προεκλογικούς σχεδιασμούς. Από τα τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κανταρέλης, ο οποίος είχε εμφανισθεί ως βασικό στέλεχος του υπό διαμόρφωση συνδυασμού του Παντελή Γρετζελιά, ήδη έσπευσε να «στρατευθεί» στο συνδυασμό Βούρου.

Η συγκρότηση του συνδυασμού Βούρου, φαίνεται ότι έχει γίνει υπόθεση στενών συνεργατών του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως ο (γνωστός και ως «πολιτικός αναλυτής») Σάββας Καλεντερίδης, οι οποίοι ήδη δραστηριοποιούνται στην πόλη.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *