Εντός του Ιανουαρίου 3 νέα απορριμματοφόρα και 4 φορτηγά στο Δήμο

Ριζική ανανέωση στο στόλο του Δήμου αναμένεται στους επόμενους μήνες. Τρία νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας και τέσσερα διπλοκάμπινα φορτηγά (και για μεταφορά προσωπικού) πρόκειται να παραλάβουν οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου μέσα στον Ιανουάριο. Τα οχήματα αυτά αγοράστηκαν με σύστημα leasing και ο διαγωνισμός τελεσφόρησε μετά από πολλές ενστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017!
Εντωμεταξύ «τρέχει» ήδη ακόμα ένας διεθνής διαγωνισμός για άλλα δυο απορριμματοφόρα τύπου βαρέλας (το ένα θα είναι ταυτόχρονα και πλυντήριο κάδων), αλλά και διάφορα άλλα οχήματα απαραίτητα για τις διάφορες υπηρεσίες: δυο ημιφορτηγά, ένα μικρό γερανοφόρο για τις ανάγκες της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού, ένα κλαρκ κλπ. Ο διαγωνισμός αυτός είναι συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, τα οποία θα καλυφθούν από τα αναταποδοτικά τέλη του Δήμου συν μια χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και αναμένεται και αυτά να πραληφθούν στους επόμενους μήνες.
Με την ολοκλήρωση της παραλαβής όλων αυτών των οχημάτων, ο στόλος των υπηρεσιών καθαριότητας θα είναι πλήρως ανανεωμένος, γεγονός που θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της πόλης.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *