«Επανεκκίνηση» ενάντια στη διοίκηση Βασιλόπουλου για τη… βία στα γήπεδα

Πώς είναι δυνατόν μια πρωτοβουλία εναντίον της βίας στα γήπεδα να στρέφεται ενάντια στη δημοτική αρχή της πόλης, αυτό μόνο κάποιοι… εμμονικοί δημοσιογραφούντες θα μπορούσαν να το διαπράξουν. Ο λόγος για την νέα δημοτική παράταξη με το ευφάνταστο όνομα «Επανεκκίνηση», η οποία επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με μια ανακοίνωση για τη βία στα γήπεδα. Κι ενώ οι συντάκτες της ανακοίνωσης εκφράζονται αρκετά κομψά για τα επεισόδια (αρκούνται να τα χαρακτηρίσουν «εξαιρετικά αρνητικά»,«θλιβερά» κλπ) δράττονται της… ευκαιρίας να μιλήσουν για τον «πόλεμο» στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ που έκανε η σημερινή δημοτική αρχή, μιλούν για την «ανερμάτιστη πολιτική Βασιλόπουλου» για να καταλήξουν ότι η «καταλληλότερη για μια τέτοια πρωτοβουλία υπό τις παρούσες συνθήκες είναι η ίδια η ΑΕΚ».
Ενώ, δηλαδή, οι συμπολίτες μας παρακολουθούν με δέος την όξυνση της βίας στα γήπεδα, αναλογιζόμενοι με τρόμο τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο για την ζωή στην πόλη μετά τη λειτουργία του γηπέδου, οι όψιμοι ανησυχούντες για το φαινόμενο της βίας, για να το… κρατήσουν μακριά από την πόλη κάνουν έκκληση στην διοίκηση της ΑΕΚ «να αναλάβει πρωτοβουλία σύγκλησης των παραγόντων του δήμου, παλαιών και νέων παρατάξεων». Αποδεικνύοντας ότι ο μόνος ρόλος που επιφυλλάσσουν στην παράταξή τους είναι να γίνουν συνομιλητές της ομάδας.
Όσοι παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα γύρω από την ΑΕΚ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διοίκηση της ΠΑΕ και ο ισχυρός και άτυπος μεγαλοπαράγοντας δέχονται αυτό το διάστημα πολύ ισχυρή κριτική για την πορεία της ομάδας. Μόλις σήμερα, η ανακοίνωση της επίσημης ΑΕΚ με την οποία καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια, έτυχε μιας εχθρικής υποδοχής από πολλούς οπαδούς, οι οποίοι σχολιάζοντας στις οπαδικές ιστοσελίδες θεωρούν τη διοίκηση συνυπεύθυνη για την όξυνση της βίας. Κι όμως στην πόλη μας υπάρχουν φερέλπιδες παράγοντες της πόλης, που αρκούνται να… γλύφουν την διοίκηση της ΑΕΚ «που σωστά καταδίκασε τα χθεσινά επεισόδια».

Γιώργος Κατερίνης

Υ.Γ. 1. Για όσους αναρωτιούνται ποια είναι η «Επανεκκίνηση», το μόνο που γνωρίζουμε από την αρθρογραφία τοπικής ιστοσελίδας, είναι ότι έχει πρόεδρο τον γνωστό τοπικό δημοσιογράφο Διαμαντή Σεϊτανίδη. Ο οποίος έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα… αντικειμενικής δημοσιογραφίας, όπως αυτό που έγραψε μόλις χθες, εκτοξεύοντας ένα πρωτοφανές μήνυμα εκβιαστικής δημοσιογραφίας προς όσους κατέρχονται στον εκλογικό στίβο:
Όποιος είναι τόσο αιθεροβάμων, που να πιστεύει ότι “Η Αλήθεια” κι η δική μου πένα, θα τον στηρίξει μόνο και μόνο επειδή αντιτίθεται εκλογικά στον φασιστάκο που διοικεί σήμερα το δήμο, τον προειδοποιώ ότι πρέπει να αλλάξει πλευρό. Εγώ ΔΕΝ πρόκειται να γίνω βαστάζος κανενός τραμπαρίφα. 

(Αυτό στην παρα- δημοσιογραφική πιάτσα μεταφράζεται συνήθως: δώστε μας καμιά διαφήμιση για να ακούσετε καμιά καλή κουβέντα).

Υ.Γ. 2. Δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι συμπολίτες μας έλαβαν μέρος στις… εκλογές της ομάδας που εξέλεξε τον Δ.Σ. πρόεδρο της παράταξης. Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε: συμφωνούν με αυτά τα χολερικά κείμενα που γράφει κατά πάντων; Μήπως ψήφισαν και την ανακοίνωση την οποία κυκλοφόρησε στο όνομά τους; Με αυτή την προεκλογική γραμμή θα πορευτούν στις επόμενες εκλογές;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 Σχόλια

  1. Για να γίνει σωστό restart (επανεκκίνηση) και να λειτουργήσει ένας παμπάλαιος υπολογιστής περασμένων δεκαετιών, πρέπει να έχει προηγηθεί και delete και format στον «σκληρό».
    Να έχουν σβηστεί -για παράδειγμα- αρχεία με εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα, προσλαμβάνουσες με «αλήτες-προδότες-κομμουνιστές» και άλλα φαιδρά.
    Όπως και να το κάνουμε όμως, ένας παμπάλαιος υπολογιστής δύσκολα επανεκκινεί σωστά. Είναι μαθηματικά βέβαιο το κρασάρισμα μέσα στον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *