Ένα σημαντικό βήμα για την έκδοση οικοδομικής άδειας στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατασκευή  νέων αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, έγινε χθες, 21/11, με την ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο δαπάνης 16.500 ευρώ.

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει ήδη συντάξει νέο τοπογραφικό διάγραμμα, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της νομοθεσίας, το οποίο έχει κατατεθεί στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ και πρόκειται να προχωρήσει άμεσα και στην Μελέτη Στατικής Επάρκειας του κτιριακού συγκροτήματος.

Το παραπάνω ποσό που ψηφίστηκε στο Δ.Σ. αφορά το κόστος των απαιτούμενων εργαστηριακών δοκιμών, που πρέπει να γίνουν στο σύνολο του κτιριακού συγκροτήματος του σχολείου, προκειμένου να συνταχθεί η μελέτη.

Η μελέτη θα συνταχθεί με την συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών Δήμου και ΚΤΥΠ ΑΕ, με το Δήμο να έχει την πλήρη εποπτεία στην εκτέλεση των εργαστηριακών δοκιμών και την συλλογή των σχετικών στοιχείων της μελέτης.

Το επόμενο βήμα θα είναι η έκδοση της Οικοδομικής Άδειας από την Πολεοδομία των ΚΤΥΠ Α.Ε, που είναι και η μόνη αρμόδια να εκδώσει παρόμοια άδεια.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, όλα τα παραπάνω προέκυψαν μετά από την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΚΤΥΠ Α.Ε Ιωάννη Χαρωνίτη, παρουσία εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *