Ετοιμάζεται και συνδυασμός των… επιχειρήσεων της πόλης

Και αμιγώς επιχειρηματική παρέμβαση από τους τοπικούς επιχειρηματίες της καφε-εστίασης… ψήνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ. Επικεφαλής του συνδυασμού που σκοπεύει να εκπροσωπήσει αδιαμεσολάβητα τις τοπικές επιχειρήσεις στο δημοτικό συμβούλιο μάλιστα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του (άτυπου;) συνδέσμου που διατηρούν αυτού του είδους οι επιχειρήσεις στην πόλη μας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Δουμαράπη, ιδιοκτήτη επιχείρησης νυκτερινής διασκέδασης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι διεργασίες για τη συγκρότηση αυτού του συνδυασμού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, γίνονται με ακλόνητα επιχειρήματα: «Θα αφήσουμε αυτούς που μας έχουν σκίσει στα πρόστιμα και τους ελέγχους, να πάρουν πάλι τον Δήμο;».

Αυτό που φαίνεται ότι έχει πυροδοτήσει αυτή την επιθετική… πολιτική παρέμβαση είναι η σύσταση από τον Δήμο Επιτροπής από δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους για την ποιοτική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης, η οποία ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, με συσκέψεις και συστάσεις προς τις επιχειρήσεις που εμφανίζονται να παραβαίνουν τους κανονισμούς ωραρίου, τραπεζοκαθισμάτων και θορύβου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *