Δείγμα μικρο-πολιτικής από έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης

Ένα δελτίο τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του ΠΟΛΙΤΗ είναι χαρακτηριστικό για τους όρους με τους οποίους οι παράγοντες της Αυτοδιοίκησης δίνουν την μάχη της ψήφου. Το κείμενο μιλά για τις διαχρονικές ευθύνες στην έλλειψη αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αττικής. Η πρόταση του νέου υποψήφιου είναι μια παράγραφος με γενικόλογες θέσεις. Η ουσία όμως είναι αλλού.

Στην υπενθύμιση ότι ο ίδιος ο Γ. Πατούλης, ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ βρέθηκε στη Μάνδρα μετά τις περσινές καταστροφές. Και ότι η ΚΕΔΕ ενίσχυσε με κάποια ποσά τον εκεί δήμο, ενώ ο ΙΣΑ ενίσχυσε με φαρμακευτικό υλικό. Και προς επίρρωση των όσων ισχυρίζεται και μια φωτογραφία του μέσα στη λάσπη να συνομιλεί με την δήμαρχο Μάνδρας. «Σας έδωσα – ψηφίστε με», με τη γνωστή λογική… Μαυρογιαλούρου.

Όχι στο σχετικό δελτίο τύπου δεν υπάρχει η άλλη φωτογραφία, που δείχνει το πλημμυρισμένο… Μαρούσι, μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Κι ας του προσάπτουν (δήμαρχος Αμαρουσίου γαρ, επί δυο θητείες) ευθύνες για τo παράνομο δημοτικό πάρκινγκ επάνω σε μπαζωμένο ρέμα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *