Σε ένα ευρύτερο μέτωπο στοχεύει η Δύναμη Πολιτών – αποφάσεις της γενικής συνέλευσης

Τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της παράταξης, που έγινε πριν λίγο καιρό, δημοσιοποιεί με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δύναμη Πολιτών. Ανάμεσα στις αποφάσεις, η επαναβεβαίωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου και η δημιουργία ευρύτερου μετώπου με όλες τις αριστερές, προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ολόκληρο το κείμενο:

Με μεγάλη συμμετοχή παλιών και νέων μελών πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες γενική συνέλευση της Δύναμης Πολιτών. Η παράταξη αξιολόγησε θετικά τον απολογισμό της δημοτικής αρχής και επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου, ψηφίζοντάς τον εκ νέου ως επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών.

Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, αποφασίστηκε ότι η Δύναμη Πολιτών, ως αυτοδιοικητική παράταξη της ριζοσπαστικής Αριστεράς, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα ευρύτερο μέτωπο με όλες τις αριστερές, προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης, διεκδικώντας εκ νέου τη δημοτική αρχή με στόχο την υλοποίηση του προγράμματος της.

Τέλος, η γενική συνέλευση ευχαριστεί για την προσφορά τους στο Δήμο και την παράταξη όσους αποχώρησαν, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι αδίκως τέθηκε «ηθικό θέμα» σε σχέση με την κ. Παπαλουκά.

Η συνέλευση εξέλεξε νέα επταμελή γραμματεία με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, αποτελούμενη από τους Αθανασίου Δήμητρα, Εμμανουήλ Δανάη, Γεωργιόπουλο Ανδρέα, Καλαμπόκη Γιάννη, Κατερίνη Γιώργο και Παπανικολάου Ελένη και αναπληρωματικά μέλη τους Κόλλια Αντώνη και Παπαθεοφάνους Παύλο. Ως γραμματέας της παράταξης εκλέχθηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση της νέας γραμματείας η Εμμανουήλ Δανάη.

Μέχρι το Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν δύο νέες γενικές συνελεύσεις της Δύναμης Πολιτών προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά και να αποφασιστεί το πολιτικό πλαίσιο, το πρόγραμμα δράσης και οι συνεργασίες της παράταξης.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *