«Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» – ο πρώτος επίσημος συνδυασμός για τις δημοτικές του 2019

Την ιδρυτική της διακήρυξη παρουσίασε η παράταξη «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κοπελούσο, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας.Ο Χρήστος Κοπελούσος είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλεγμένος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Ένωση Δημοτών του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

Όπως μας ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου που έστειλε η νέα δημοτική παράταξη, την οργανωτική της επιτροπή αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, ιατρός, Μαριάννα Ζαφειρακοπούλου, ιδιωτική υπάλληλος, Αντώνης Λεφάκης, διαιτητής χάντμπολ, Νίκος Παπαδόπουλος, ασφαλιστικός σύμβουλος και Χρήστος Τριανταφύλλου, εκδότης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν:

  • Ο πρώην Πρόεδρος της εταιρίας Johnson & Johnson στην Ελλάδα Μιχάλης Παγίδας, ο οποίος εγκωμίασε το ήθος και την εργατικότητα του Χρήστου Κοπελούσου όταν εργαζόταν ως διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία.
  • Ο πρώην Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Αδαμόπουλος, ο οποίος είπε για τον Χρήστο Κοπελούσο το πόσο ενεργά έχει υπηρετήσει την Νέα Δημοκρατία από όποια θέση και αν βρίσκεται και ότι εξακολουθεί να αποτελεί ενεργό μέλος του κόμματος.
  • Ο Ιατρός, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Χρήστος Κοπελούσος είναι ένας άνθρωπος ηπίων τόνων, συνεπής, μετρημένος και πάνω από όλα έτοιμος να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί, και με όποιον τρόπο του ζητηθεί, στην άμεση λύση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας. Η αγάπη του για την πόλη, η εργατικότητα του και η εμπειρία του στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πλέον από κανέναν, όπως επιβεβαιώνουν και τόσοι συμπολίτες μας που τον τιμούν πάντα στις πρώτες θέσεις σταυρού προτίμησης ως Δημοτικό Σύμβουλο τόσα χρόνια τώρα»
  • Η Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ιωάννα Καλατζάκου η οποία μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή επιτυχία στον δυναμικό και ξεχωριστό Χρήστο Κοπελούσο.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Κοπελούσος χαρακτήρισε την συγκέντρωση αυτή συγκέντρωση νίκης και αλλαγής και τόνισε:

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια πολύ κρίσιμη μάχη για την πόλη μας, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Ήρθε η ώρα να σταθούμε ενωμένοι όλοι μπροστά στις κάλπες για το καλό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Μιας πόλης που όλοι αγαπάμε και όλοι θέλουμε να την δούμε έτσι όπως της αξίζει.

Η δύναμη της πόλης μας προέρχεται από την δύναμη των ανθρώπων της. Είμαστε φυσικά σε μια δύσκολη εποχή, που η δυσπιστία κυριαρχεί και η αμφιβολία γεννά δισταγμούς. Μια εποχή όμως,  που πρέπει η δύναμη της απόφασης, της συμμετοχής και της έμπνευσης στα κοινά της πόλης μας να είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση. Να είναι καθήκον.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας, η ποιότητα ζωής διαρκώς πέφτει. Η σημερινή Διοίκηση πανηγυρίζει ότι κατάφερε να κρατήσει ένα Δήμο όρθιο, ότι δημιούργησε ένα Δήμο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ότι έγιναν μεγάλα έργα και συνέβαλε στην αύξηση της ποιότητας της ζωής της πόλης.

Δυστυχώς όμως,  η εικόνα αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τα λόγια της σημερινής Διοίκησης. Ζούμε στην πόλη, ζούμε στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα και το βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια.

Ο Δήμος βρίσκεται σε μία παρατεταμένη στασιμότητα. Οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πεζοδρόμια βγάζουν δυστυχώς εικόνα παρακμής.

Τα μεγάλα έργα που βροντοφωνάζει η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι απλά έργα βιτρίνας και μακριά από πραγματικές ανάγκες.

Φίλες και Φίλοι,

Με γνωρίζετε χρόνια τώρα, γνωρίζετε την ιστορία μου, η ανάμιξη μου με τα κοινά της πόλης ήταν πάντα στις προτεραιότητες μου, πάντα ήμουν δίπλα στα προβλήματα της πόλης, πάντα ενεργός στο να προσφέρω.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να πάμε μπροστά, να φτιάξουμε την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα που αγαπάμε, την Νέα Χαλκηδόνα και την Νέα Φιλαδέλφεια που ζούμε. 

Τώρα, είναι η ώρα να φτιάξουμε έναν αναγεννημένο Δήμο που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Μια υπόθεση όλων μας.

Καλώ σε συμπόρευση και στράτευση όλες τις υγιείς παραγωγικές Δυνάμεις αυτής της πόλης. Σας καλώ να στηρίξετε και να πλαισιώσετε την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα».  Ήρθε η ώρα στο να αλλάξει πραγματικά ο Δήμος μας σελίδα. Ο χρόνος δεν μας περιμένει. Οι δυσκολίες θα είναι αρκετές, οι δυνατότητες και οι προκλήσεις μεγάλες,  οι ευκαιρίες λιγότερες αλλά υπαρκτές.

Έχουμε σχέδιο, γνώση, θέληση, δύναμη και εμπειρία. Υπάρχει η ανάγκη να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πιστεύω, πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής. Είναι χώρος δουλειάς, προσπάθειας και προσφοράς. Προσφοράς στην πόλη που αγαπάς, προσφοράς στον συνάνθρωπο. Μια Δημοτική Αρχή, που πάνω από όλα να υπηρετεί τους πολίτες – και όχι το αντίθετο, να δώσει αξία σε όλα τα επίπεδα και να κάνει καλύτερη την ζωή των δημοτών και μόνο.

Στο ξεκίνημα μας βάζουμε προτεραιότητες και επιδιώκουμε. Το φυλλάδιο που σας έχει μοιραστεί τα λέει αναλυτικά, δεν θέλω να σας κουράσω. Διαβάστε το, αναρωτηθείτε και οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε ανοικτοί σε οτιδήποτε θέλετε να μας ρωτήσετε, σε οποιαδήποτε παρατήρηση. Αυτό θέλουμε, αυτό αναζητούμε. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε την 1 Ιανουαρίου  του 2019   ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμά για την πόλη, για την δική μας Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, μέσα από τις δικές σας προτάσεις, μέσα από τις δικές σας παρατηρήσεις.

Εμείς βάζουμε τα θεμέλια για να ενωθούμε. Έχουμε όραμα, αφήνουμε έξω τις κομματικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Όλοι μαζί, κάνουμε μια νέα αρχή.

Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δημήτρης Γκίκας, ο Δημήτρης και η Νία Ζησιμάτου, ο Ιερόθεος Καλόστος, ο Γιώργος Καραβίας , ο Ξενοφώντας Μπουσούς, ο Τόλης Κουλουμάσης, ο Γιάννης Λεοντίτσης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Μπουρμάς, η Ελευθερία Χρυσίνα, ο Ηλίας Καβαλιέρος, ο Λίνος Κουντουράς, ο Ντίνος Μποσινάκος, ο Ανδρέας Ρίζος, η Καίτη Καρακάση, η Νατάσα Χαρακτινιώτη, ο Σπύρος Μπέκος, ο Κωνσταντίνος Θεοχαρόπουλος, ο Νίκος Χάλκος, ο Βασίλης Μαστρακούλιας, ο Σπύρος Μπέγος, η Αθηνά Λεφάκη, ο Μίμης Θωμόπουλος, ο Νίκος Σταθόπουλος, ο Λευτέρης Σαταράκης, ο Ηρακλής Λιβαδίτης, ο Χρήστος Καρεκλάς, η Κατερίνα Γιαζιτζή, η Φρόσω Κακογιαννάκη, ο Γιάννης Νοταράς, η Ελένη Χριστοδούλου, ο Γιάννης Παλλικαράκης, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Νίκος Λαζαρίδης, ο Δημήτρης Καραδήμος, ο Θανάσης Πατσούρας, ο Βαγγέλης Μουρελάτος, η οικογένεια Μωυσιάδη, η Μαρία Γαλάτη, ο Κώστας Καλογερόπουλος, ο Μιχάλης Λεωνίδας, ο Κώστας Σταμέλος, ο Φίλιππος Ιωάννου, ο Σπύρος Γκίνος, ο Παναγιώτης Μήτσιας, ο Δημήτρης Ρούσσος, η Κούλα Καρατζένη κ.α

Να σημειωθεί ότι στο νέο ξεκίνημα της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» και στον Χρήστο Κοπελούσο εξέφρασαν την στήριξη τους αρκετοί Βουλευτές, Πολιτευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αποστολή emails, μηνύματα και επιστολές.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *