Παραβίαση του 1ου Δημ. Ν. Χαλκηδόνας από τοξικομανείς – άμεση παρέμβαση καθαρισμού

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Χαλκηδόνας, όταν σήμερα (2/11) το πρωί διαπίστωσαν ότι το προαύλιο του σχολείου είχε παραβιαστεί από τοξικομανείς που φεύγοντας είχαν αφήσει πίσω τους σύριγγες και ακαθαρσίες.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος σε σχετικό δελτίου τύπου, επιτόπου έσπευσαν, αμέσως μετά την κλήση της Διευθύντριας του σχολείου, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Καλαμπόκης και Καθαριότητας Νίκος Ανανιάδης, καθώς και ο πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής Παύλος Παπαθεοφάνους. Ταυτόχρονα επιλήφθηκε και η Διεύθυνση Καθαριότητας, με καθαρισμό και απολύμανση του χώρου.

«Σε περιστατικά παραβιάσεων, βανδαλισμών και κλοπών ο Δήμος αποκαθιστά τα προβλήματα και ενημερώνει εγγράφως την Αστυνομία. Δεδομένου ωστόσο ότι αυξάνει η συχνότητα τέτοιων περιστατικών, η Δημοτική Αρχή θα ανοίξει οργανωμένο διάλογο με όλη τη σχολική κοινότητα το επόμενο διάστημα με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *