Συνωστισμός υποψηφίων δημάρχων – εν αναμονή της ανακοίνωσης συνδυασμών

Πριν προλάβει να ανακοινώσει και επίσημα σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας την υποψηφιότητά του ο Χρήστος Κοπελούσος, ήδη άλλοι δυο συμπολίτες μας ανήγγειλαν την κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές του 2019. O Τάσος Κωνσταντινίδης, έχει ανακοινώσει ημερομηνία όπου θα γίνει η εμφάνιση νέας παράταξης στην οποία θα τεθεί επικεφαλής, ενώ σήμερα με δηλώσεις του σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ανήγγειλε την δημιουργία παράταξης και ο Δημήτρης Κωνσταντάτος.

Αν προσθέσουμε και τις τρεις υποψηφιότητες που ήδη είχε καταγράψει ο ΠΟΛΙΤΗΣ προ καιρού φθάνουμε αισίως τις έξι. Υπάρχει ακόμη μια που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αυτή του δημοσιογράφου της πόλης Διαμαντή Σεϊτανίδη, ενώ σε δυο δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη έχει συμπεριληφθεί και το όνομα του Γιώργου Μητσικώστα.

Με δεδομένο ότι ο Άρης Βασιλόπουλος, όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχία, φαίνεται ότι απέναντί του… συνωστίζονται 7 έως 9 υποψήφιοι (συνυπολογίζουμε και την υποψηφιότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης). Ο… Κλεισθένης Ι και η απλή αναλογική άνοιξαν το δρόμο για μεγάλο ανταγωνισμό υποψηφίων δημάρχων. Τώρα, πόσοι θα στελεχώσουν όλους αυτούς τους συνδυασμούς είναι μια μεγάλη συζήτηση, την οποία με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *