Συστηματική προπαγάνδα αποδόμησης των υπηρεσιών του Δήμου

Οδός Ξενοπούλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η φωτογραφία δεξιά αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σήμερα 19 Οκτωβρίου, με τον σχολιασμό ότι «τα κλαδιά από τα δένδρα περιμένουν…υπομονετικά κάποιες ημέρες!!! μέχρι να αξιωθεί η δημοτική αρχή να τα μαζέψει…» και την επισήμανση ότι δεν επιδεικνύεται «σεβασμός στον ανάπηρο που σταθμεύει το αυτοκίνητό του εκεί».
Η φωτογραφία αριστερά είναι από τις 10 Οκτωβρίου, όταν τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν το χώρο από τα συγκεντρωμένα κλαδιά, μετά το κλάδεμα της δενδροστοιχίας. Την ανάρτησε σήμερα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ανανιάδης, επισημαίνοντας το ψέμα.
Είναι φανερό ότι κάποιοι στην πόλη κάνουν συστηματική προσπάθεια να αποδομήσουν το έργο των υπηρεσιών του Δήμου και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Όπως επίσης είναι φανερό ότι οι υπαρκτές ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθαριότητα της πόλης, κυρίως λόγω της κατεδάφισης του Σταθμού Μεταφόρτωσης και του Αμαξοστασίου του Δήμου που λειτουργούσε μέσα στο Άλσος, χρησιμοποιούνται από φερέλπιδες υποψήφιους(;) δήμαρχους ελλείψει εναλλακτικής πολιτικής πρότασης για την πόλη.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *