O Χαλκηδονικός σε πλήρη σύνθεση

Η εικόνα είναι από την επίσημη φωτογράφηση του Χαλκηδονικού στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ ΕΠΣΑ. Όπως γράφουν σε σχετική ενημέρωση που μας έστειλαν:

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τους τρεις κύριους χορηγούς της ομάδας, την Tipbet, την GFN ΦΥΣΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ /  Όμιλος Χριστοφιλόπουλου και την εταιρία Untaxable.gr Λογιστικά-Φορολογικά για την χορηγία τους. Επίσης τους κ.κ. Γιώργο Μανδρέκα, Στέλιο Λουκιδέλη, Νίκο Σιώρη, Β. Ταρνατώρο και Β. Λίγκα για την σημαντική βοήθεια τους στην ομάδα, καθώς και τη διοίκηση της Ένωσης Αγίων Αναργύρων και ειδικότερα, τον Πρόεδρο Βασίλη Λινάρη και τον Μιχάλη Λαγό, καθώς επίσης τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Αγ. Αναργύρων Γιάννη Μαλτέζο και τον διευθυντή του γηπέδου Γιάννη Παπαποστόλου.

Η διοίκηση του ΑΟΠ Χαλκηδονικού ευχαριστεί προσωπικά τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο, για τη συνεχή συμπαράσταση του σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Χαλκηδονικό που εφέτος συμπληρώνει 95 χρόνια δράσης.  

Στη φωτογραφία διακρίνονται:

Πάνω σειρά: Στούκας Π. (Α’ Αντιπρόεδρος), Θερμιώτης Γ. (Γεν. Αρχηγός), Λυμπερόπουλος Χρ. (αρχηγός), Αραπογιάννης Γ., Ράγιας Δ. (αρχηγός), Κολονέλος Κ. Δεμεσλής Ρ. Παππάς Π., Γκέρτσος Β., Τσούδης Β., Γκολφινόπουλος Κ. (Ταμίας), Δάρας Γ. (Πρόεδρος)

Μεσαία σειρά: Δοξόπουλος Ν. (Φροντιστής), Παππάς Α., Νίκας Κ., Γενιδογάν Φ., Σκέμπι Α., Βρέλλος Α., Νικολακόπουλος Θ., Ξηρός Α., Πρίφτης Δ., Γενιδογάν Ι., Τιλιγάδας Ν., Καρασαρίνης Κ., Χαντζάρας Α., Δοξοπουλου Β (Φροντιστής).

Καθιστοί: Σάχο Ο., Νταϊφάς Α., Κάιλας Κ., Γρατσίας Χ., Γερόσταθος Γ., Παπαζαφειρόπουλος Περικλής (προπονητής), Μαχειμάρης Γιώργος (βοηθός προπονητή), Αντωνόπουλος Δ. (αρχηγός), Λαγός Δ., Χύτας Ν., Χασράμα Μ., Θεμέλης Τ., Λύκος Γ. (Φυσικοθεραπευτής).

Δεν φωτογραφήθηκαν λόγω απουσίας τους εκτός Αθηνών, ο Team manager Δήμος Δεδεμάδης, οι ποδοσφαιριστές Τσιάμης Θ., Λεβέντης Α., Δημητρούλης Θ. και Σουμπάσης Θ. και οι φυσικοθεραπευτές / μασέρ Γ. Καρκουλής και Α. Σιμόνι.

Την Ιατρική παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών του Χαλκηδονικού έχουν ο ορθοπαιδικός Χρ. Δάρας και ο Ειδικός Παθολόγος Α. Λεμονής, ενώ υπάρχει συνεργασία με το Ιδιωτικό Θεραπευτήριο, Doctor Hospital. Επικεφαλής της ομάδας Φυσικοθεραπείας είναι ο Μπάμπης Μουράτος. Τη νομική εκπροσώπηση έχει ο δικηγόρος Αθηνών Γ. Λιανουλόπουλος, τα Social Media και την Επικοινωνία ο δημοσιογράφος Μανώλης Μερεμέτης. Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι ο Αθ. Κοσσύφης και φοροτεχνικός-λογιστικός σύμβουλος ο Νίκος Παπανικολάου και η εταιρία του Untaxable.gr.

Επικεφαλής στις Ακαδημίες είναι ο Δ. Λαγός με προπονητές τους Η. Καραΐσκο, Β. Γκέρτσο, Π. Παππά και γραμματεία την κ. Β. Δοξοπούλου.

Ακολουθείστε τον Χαλκηδονικό στο Facebook (ΑΟΠ Χαλκηδονικός – Chalkidonikos AC), το Twitter  και το Instagram στην προσπάθεια του να κατακτήσει το Κύπελλο Ήθους και το Πρωτάθλημα στην Γ΄ΕΠΣΑ.  

Επόμενο παιχνίδι του Χαλκηδονικού στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ώρα 11.00 με αντίπαλο τον Πανθησειακό.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *