Αποχώρηση της Μ. Μαριολή από την τοπική εφημερίδα Αναγέννηση

Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή της από το σωματείο το οποίο φέρεται να εκδίδει την τοπική εφημερίδα Αναγέννηση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και τον Επαγγελματικό Οδηγό Αναγέννηση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, μας κοινοποίησε η Μίνα Μαριολή. Η κ. Μαριολή, η οποία εργαζόταν στον τομέα της διαφήμισης των παραπάνω εντύπων, επικαλείται γι αυτή την αποχώρηση «διάσταση απόψεων» ως προς «τις αρχές και τα ιδανικά» με τα οποία η ίδια συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Επιστολή Παραίτησης Αποχώρησης Διαμαρτυρίας

Της Ασημίνας Μαριολή

Προς

Την Εφημερίδα Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας  – Νέας Χαλκηδόνας και τον Επαγγελματικό Οδηγό Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Ενημερωτικές Έντυπες Εκδόσεις Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας).

Το Σωματείο με την επωνυμία ΠΟ.ΣΥ.ΘΑ.ΜΙ. (που εκδίδει τα παραπάνω έντυπα) και εδρεύει στον Προμπονά της Αθήνας, οδός Μεγακλέους 58 νομίμως εκπροσωπουμένου,

Κοινοποιούμενο:

  1. Δήμητρα Πρεβέντη, νομική σύμβουλο
  2. Χρήστο Τριαντάφυλλου, σύμβουλο έκδοσης

Κύριοι,

Είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια η κοινωνική μου προσφορά στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή μου σε πληθώρα σωματείων , καθώς και την ενεργό συμμετοχή μου στον τομέα της διαφήμισης στην Εφημερίδα Αναγέννηση και στην σύνταξη εμπορικού οδηγού της πόλης μας Αναγέννηση με σκοπό την προβολή των επαγγελματιών της περιοχή μας.

Τυπικός φορέας αυτής της συμμετοχής ήταν το αναφερόμενο σωματείο μέσω του οποίου εκδιδόταν η εφημερίδα και ο επαγγελματικός οδηγός «Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».

Η ανωτέρω συμμετοχή μου είχε γνώμονα την προώθηση των αιτημάτων των συμπολιτών μας και την προβολή των επιχειρηματιών της πόλης με πνεύμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και αποτελεσματικότητας. Και ενώ εγώ εργαζόμουν αόκνως προς το σκοπό αυτό, άλλοι, όχι μόνο είχαν παραιτηθεί της προσπάθειας, αλλά αντιθέτως εκινούντο αντίθετα προς τις ανωτέρω αρχές.

Επειδή  αυτή η διάσταση απόψεων δεν συμβαδίζει με τις αρχές και τα ιδανικά μου αλλά με βρίσκει διαμετρικά αντίθετη, με την παρούσα επιστολή μου, την οποία ζητώ να αναγνωσθεί στα μέλη του Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρίασή του, ως και να καταχωρηθεί στο εκδιδόμενο έντυπο «Αναγέννηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», παραιτούμαι από κάθε ιδιότητα που έχω σχετική με το σωματείο και το έντυπο, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν παραιτούμαι των προσπαθειών για τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.

Μίνα Μαριολή

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Ε και;
    Υπάρχει ακόμα αυτό το (ας πούμε) έντυπο που ανεβάζει μια ανάρτηση το μήνα και αν;
    Μήπως και που υπήρχε το διάβαζε και κανένας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *