Παραίτηση από την… παραίτηση

Μια περίεργη ερμηνεία έδωσε στην έγγραφη παραίτηση που κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, η επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος Βασιλική Τουμπάνου, εμφανιζόμενη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου κι ενώ επρόκειτο να γίνουν οι δημαιρεσίες.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι η παραίτησή της δεν ήταν… παραίτηση, αλλά απλά δήλωση αδυναμίας να παραβρίσκεται στην συνεδρίαση! Αυτό βέβαια που αναφέρει το ηλεκτρονικό μήνυμα (φωτογραφία), το οποίο η ίδια έστειλε απαντώντας στην πρόσκληση να ορκιστεί δημοτική σύμβουλος, δεν χωρά παρερμηνεία: «Δεν δύναμαι να αποδεχθώ τη θέση του δημοτικού συμβούλου».

Κι όπως είπε ο δήμαρχος, και στις συνομιλίες που είχαν η ίδια του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι δημοτική σύμβουλος, προβάλλοντας κάποια ζητήματα που αφορούν το χειρισμό υποθέσεων από μεριάς του Δήμου, που αφορούν χρήσεις γης στην περιοχή του Κηφισού.

Παρόλα αυτά η ίδια, με την υποστήριξη πρώην δημάρχου (ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια σε συνεδρίαση του Δ.Σ.) εμφανίστηκε απαιτώντας να κριθεί… παράτυπη η διαδικασία.

Μετά την άκαρπη αυτή προσπάθεια να τιναχτεί στον αέρα η διαδικασία, αποχώρησαν τόσο ή ίδια, όσο και ο πρώην δήμαρχος…

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *