Υποψήφιος δήμαρχος – ένας ακόμα ρόλος;

Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν είχε δηλώσει την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας (μάλλον δεν γνώριζε ότι πλέον ο Δήμος έχει συνενώσει δυο πόλεις). Κάποιοι είχαν σπεύσει να χαιρετήσουν την επώνυμη υποψηφιότητα, αφού ο γνωστός μίμος έχει εκφρασμένα κιτρινόμαυρα… αισθήματα και θα ταίριαζε στις επιδιώξεις πολλών.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται δημοσκόπηση στην πόλη, όπου το όνομα του Γ. Μητσικώστα φιγουράρει μεταξύ των υποψηφίων. Τόσο αντικειμενική δε είναι αυτή η δημοσκόπηση, που αν ο ερωτώμενος κάνει το λάθος να ρωτήσει «μα τι θέλει αυτός στην πόλη;» υπάρχει απάντηση: «μα γιατί, Φιλαδελφειώτης είναι, ασχολείται με την πόλη» και προσπάθεια να πεισθεί ο ερωτώμενος πολίτης. H επιλογή και των υπόλοιπων ερωτημάτων και η διατύπωσή τους «μοιρίζει» από μακριά για τη σκοπιμότητα της δημοσκόπησης (π.χ. ερωτήματα για την… ανάπτυξη που θα φέρει το γήπεδο, για την αναγκαιότητα της υπογειοποίησης κλπ).

Φαίνεται λοιπόν ότι οι διεργασίες δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε άλλη… λαμπερή προσωπικότητα και κατέληξαν στον γνωστό διασκεδαστή, ελπίζοντας ότι μια τηλεπερσόνα θα μπορέσει να συγκεντρώσει πιο εύκολα ψήφους. Κι αν συνδυάσουμε αυτή την είδηση, με την πληροφορία που έφτασε στον ΠΟΛΙΤΗ, ότι η… ΑΕΚ αναζητά να ενοικιάσει κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης για εκλογικό κέντρο(!), τότε θα ζήσουμε κορυφαίες στιγμές… γέλιου στην πόλη μας.

Κυριακή κοντή γιορτή, λέει ο λαός μας και θα φανεί αν η επόμενη εκλογική αναμέτρηση για το δημοτικό αξίωμα θα λάβει άρωμα… τηλεοπτικού σόου.

Διαβάστε επίσης ένα άρθρο από το Σεπτέμβριο του 2017: Η ΑΕΚ ανοίγει την… προεκλογική εκστρατεία του 2019 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *